03-06-2019, 06:35 PM
(28-05-2019, 01:24 AM) نوشته: سلام من حدود دوساله با خانومم ازدواج کردم که سیتیزن آمریکا هست الانم یکساله که سفارت رفتم و Waiverبهم دادن ولی هنوز خبری نشده می خواستم بپرسم چقدر زمان لازمه تا صدور ویزا ؟
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
|
03-06-2019, 06:35 PM
(28-05-2019, 01:24 AM) نوشته: سلام من حدود دوساله با خانومم ازدواج کردم که سیتیزن آمریکا هست الانم یکساله که سفارت رفتم و Waiverبهم دادن ولی هنوز خبری نشده می خواستم بپرسم چقدر زمان لازمه تا صدور ویزا ؟
23-08-2019, 12:48 AM
با سلام و عرض ادب
بنده مقیم امریکا هستم. سوالی که دارم درباره مراحل درخواست ویزا برای فردی مقیم ایران هست که قصد ازدواج با او را دارم. شنیده ام که اگر از طریق نامزدی اقدام کنم سریعتر و اسانتر هست. ایا در شرایط فعلی مراحل دریافت ویزا از طریق نامزدی سختتر شده یا مانند قبل هست؟ معمولا این مراحل چقدر طول میکشد؟ با تشکر فراوان از کمک شما.
01-11-2019, 05:39 AM
سلام گرین کارت دو ساله من رو به ا تمام هست و میدونم باید ۹۰ روز قبل اقدام کنم برای ده ساله. بعد از اقدام و فرستادن فرم چقدر زمان میبره تا ده ساله داده بشه بیشتر از سه ماه ؟
20-11-2019, 08:52 PM
سلام من مدت چهار سال در امریکا زندگی کردم و گرین کارت دارم و خانوم هم گرین کارت داره و مامیخوایم جدا بشیم و من میخواد با یک دختر ترکی ازدواج کنم و گرین کارت نداره با ویزای دانشجوی آمده بعد طلاق چه مدت بعد میتوانم ازدواج کنم با این دختر ترکی آیا بعد برای مدت سیتیزن شیون مشکلی پیش نمیاد
21-11-2019, 04:11 AM
بستگی داره شما گرین کارت تون رو از چه طریق گرفته بودین و اینکه نفر اصلی پرونده بودین یا همراه. چون هر کدوم شرایط خودش رو داره.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
11-02-2020, 11:11 PM
سلام خسته نباشید من چند وقتیه با یه اقای ایرانی که تابعیت آمریکارو دارن آشنا شدم که دوتا بچه دارن و از همسر قبلیشون طلاق گرفتن من هم از ازدواج قبلیم یه دختر 16 ساله دارم میخواستم بدونم چقدر طول میکشه برای ویزای ازدواج و با توجه به شرایط الان ایران امریکا میتونم برم آیا برای آوردن دخترم به آمریکا به مسکلی بر نمیخورم؟؟
12-02-2020, 02:35 AM
از نظر قانونی مشکلی نیست و اگر دولت قبلی بود یک ساله به نتیجه میرسید ولی دولت فعلی تا حدی غیر قابل پیش بینی هست. در حال حاضر وقتی تشکیل پرونده بدین اگر مدارک نقصی نداشته باشه ظرف چند ماه بهتون وقت مصاحبه میدن ولی در زمان مصاحبه ممکنه ازتون waiver درخواست کنند که تهیه اش باعث زمانبر شدن پرونده و تایید اون مشروط به شرایط هست. برای این گروه با توجه به درجه یک بودن رابطه، ظاهرا در نهایت ویزا میدن ولی با تاخیر.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
11-06-2021, 04:54 PM
سلام جناب مایک.وقتتون بخیر..یه سوالی داشتم..میخواستم بدونم پروسه گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با فرد سیتیزن از ایران با امریکا متفاوته؟و کدوم راحتتر و سریعتره؟
من الان از دانشگاهی پذیرش دارم برای فال 2021 و وقت سفارت هم گرفتم برای چند هفته دیگه..بهتره با ویزای دانشجویی وارد امریکا بشم و بعد برای ازدواج اقدام کنم؟یا پروسه ازدواج رو از ایران شروع کنم و قید پذیرش و ویزای دانشجویی رو بزنم؟کدوم راه سریعتر و بهتره؟خیلی ممنونم
11-06-2021, 04:54 PM
سلام جناب مایک.وقتتون بخیر..یه سوالی داشتم..میخواستم بدونم پروسه گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با فرد سیتیزن از ایران با امریکا متفاوته؟و کدوم راحتتر و سریعتره؟
من الان از دانشگاهی پذیرش دارم برای فال 2021 و وقت سفارت هم گرفتم برای چند هفته دیگه..بهتره با ویزای دانشجویی وارد امریکا بشم و بعد برای ازدواج اقدام کنم؟یا پروسه ازدواج رو از ایران شروع کنم و قید پذیرش و ویزای دانشجویی رو بزنم؟کدوم راه سریعتر و بهتره؟خیلی ممنونم
11-06-2021, 11:25 PM
از نظر مدت زمانی خیلی تفاوتی با هم ندارند به همین دلیل کسی که زمان اقدام در آمریکا باشه طبیعتا راحت تر هست چون در مدت انتظار در آمریکا حضور داره و وقتی پرونده تا یک مرحله ای پیش بره میشه یک سری تسهیلاتی را که فرد مقیم داره را براش اقدام کرد مثل اجازه کار و اینجور چیزها. اگر از بیرون اقدام کنید از اونجاییکه تابلو هست که قصد مهاجرت و موندن دارین به این سادگی ها ویزای موقت (توریستی، دانشجویی و غیره) نمیدن.
بنابراین، در کل اگر امکان ورود با ویزای دیگه ای در کوتاه مدت وجود داره که در مورد شما هم اینطوره، به نظرم بهتره ازش استفاده کنید و بعد از ورود برای پرونده مهاجرتی اقدام کنید. در اینصورت هر چقدر هم که طول بکشه مراحل مختلف پرونده مهاجرتی پیش بره زیاد اهمیتی نداره چون در اون زمان به هر حال در کشور هدف حضور دارین و کارهاتون رو پیش میبرین و همونطور که گفتم اگر نیاز به کار و اینجور چیزها هم باشه میشه براشون به صورت مستقل اقدام کرد. اگر ویزای دانشجویی ریجکت شد به نظرم اونوقت دیگه خیلی ارزش نداره صبر کنید برای ویزای دانشجویی و اگر من باشم پذیرش دانشگاه را حدود یک سال دیفر می کنم و بعد از ورود توسط ویزای نامزدی یا ازدواج، مستقیم به دانشگاه مراجعه می کنم. ویزای نامزدی رو میشه قبل از ازدواج براش اقدام کرد و معمولا سریعتر به نتیجه میرسه (حدود 3 ماه تا کمی بیش از یک سال) ولی مدارک نسبتا بیشتری برای اثبات رابطه نیازه (مثل عکس های مشترک) ولی ویزای ازدواج مدارک کمتری میخواد و سند ازدواج طبیعتا برای اثبات رابطه کفایت میکنه منتهی رفت و آمد و مقدمات اون ممکنه بیشتر طول بکشه. اینکه چقدر هم طرف مقابل رو می شناسین به نظرم روی تصمیم گیری اثرگذاره. حضور توسط ویزای نامزدی یا ویزای دانشجویی این مزیت را داره که یک شناخت حداقلی از طرف مقابل قبل از ازدواج به دست میارین. اینها کلیت قضیه و طبق تجربیات سال های قبل هست و مواردی مثل محدودیت های سفری ناشی از کرونا و اینجور چیزها در اون در نظر گرفته نشده. ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
Aboriginal Proverb -
|
|