21-07-2016, 03:02 AM
سلام اگر دانشجوی دانشگاه آزاد باشیم و بخواهیم در کنکور شرکت کنیم باید تا قبل از کنکور از دانشگاه خود انصراف بدیم
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
|
21-07-2016, 03:02 AM
سلام اگر دانشجوی دانشگاه آزاد باشیم و بخواهیم در کنکور شرکت کنیم باید تا قبل از کنکور از دانشگاه خود انصراف بدیم
21-07-2016, 03:06 PM
(21-07-2016, 03:02 AM)mkzabbas نوشته: سلام اگر دانشجوی دانشگاه آزاد باشیم و بخواهیم در کنکور شرکت کنیم باید تا قبل از کنکور از دانشگاه خود انصراف بدیم سلام نهیر نیازی به انصراف نخواهید داشت . موفق باشین Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti Nasıl da sevmiştim bilirsin seni Ayrıldık sevgilim doymadım sana
21-07-2016, 04:41 PM
@mkzabbas
سلام، Emir گرامی پاسخ سوال شما را اعلام کردند. فقط قصد داشتم بگم که معمولا افراد در این شرایط برای تمرکز کافی و عدم کاهش محسوس معدل در ترمی که منتهی به کنکور می شود و ضمنا موفقیت بیشتر (هر کنکوری: کارشناسی، ارشد، دکترا)، یکی از دو راه زیر را در پیش میگیرند: 1. آن ترم تحصیلی را مرخصی میگیرند و کاملا و تمام وقت برای آمادگی در کنکور تلاش می کنند. 2. تعداد واحد کمتری را انتخاب می کنند تا وقت آزاد بیشتری داشته باشند. (که معمولا دروس عمومی را انتخاب میکنند تا در صورت قبولی در کنکور به راحتی آن واحد ها را تطبیق بزنند). هرچند راه اول بهتر هستش. البته تصمیم گیرنده شما هستید و شاید دوست داشته باشید با 20 واحد درسی، در کنکور نیز شرکت کنید. با احترام It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
22-07-2016, 12:08 AM
ممنون فقط یه سوال دیگه یکه از رفیقام دو بار کنکور داد و یک بار انتخاب رشته کرد که مهندسی صنایع شبانه رو آورد الان اون باید انصراف بده یانه اصلا می تونه برای بار سوم کنکور بده توی رشته ی دیگه ای
سلام. یه سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید.
من دو سال پیش توی کنکور ارشد شرکت کردم و در یک دانشگاه دولتی پذیرفته شدم. ولی از اونجا که بعدا معلوم شد در دانشگاه مقطع کارشناسی ام به صورت مستقیم (بدون کنکور) پذیرفته شدم، از اون دانشگاه انصراف دادم و ارشد رو توی دانشگاه کارشناسی خودم ادامه دادم. امسال توی کنکور دکترا شرکت کردم و در یک دانشگاه پذیرفته شدم و تعهد هم دادم بهشون. ولی مشکلی برام پیش اومده که نمیتونم امسال برم دکترا. رفتم با دانشگاهی که برای دکترا پذیرفته شدم صحبت کردم و گفتن اسم منو وارد پرتال سنجش کردن و دیگه نمیتونن خارجش کنن. حالا سوال من اینه که اگه انصراف بدم، آیا بعدا میتونم در همین رشته خودم دوباره در کنکور دکترا شرکت کنم یا خیر؟ و این که این دومین انصرافم حساب میشه یا نه؟ آخه شنیدم فقط یک بار میشه در طول تحصیل انصراف داد. ضمنا با توجه به این که من هنوز سربازی هم نرفتم آیا مشکلی از این لحاظ برام پیش نمیاد؟
21-08-2016, 05:44 AM
سلام دوستان
خسته نباشید یه سوال مهم داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید: من در سال 90 با کنکور ریاضی وارد دانشکاه شدن و بعد از 8 ترم تموم کردم. بعدش هم بلافاصله ارشد قبول شدم و الان ترم 2 ارشد هستم. خدمت سربازی هم نرفتم هنوز سوالم اینه که قبل از رفتن به سربازی ایا میتونم بعد از انصراف از ارشد دوباره کنکور تجربی بدم و در رشته های دارو یا پزشکی قبول بشم؟ (با توجه به اینکه این رشته ها "دکترای حرفه ای" هستن و مقطع گذرونده من بعد از انصراف "لیسانس" هستش) این قانون هم تو سایت نظام وظیفه هست: نقل قول:آیا دانشجویان انصرافی حق تحصیل مجدد را دارند؟ الان لیسانس و دکترای حرفه ای یک مقطع محسوب میشن یا دو مقطع جدا؟ (طیق بند 4 بالا) پیشاپیش از جوابتون ممنونم...
06-10-2016, 06:15 PM
دوستان عزیز سلام / میخواستم بدونم اگه شخصی بعد از اتمام کارشناسی تو یه رشته (روزانه دولتی) دوباره کنکور کارشناسی بده .میتونی باز همون رشته قبلی شو انتخاب کنه ؟؟؟؟؟( معافیت از سربازی رو هم داشته باشه)/
06-10-2016, 08:37 PM
به طور ساده، هر فرد، تنها یکبار میتونه در هر مقطع تحصیلی به صورت "روزانه" در دانشگاه سراسری تحصیل کنه. اگر به عنوان مثال شما در رشته X لیسانس گرفتی (روزانه) اگر بخوای دوباره در دانشگاه سراسری لیسانس بخونی، فقط میتونی در دوره شبانه مقطع کارشناسی، ثبت نام کنی (صرف نظر از رشته تحصیلی).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
06-10-2016, 09:22 PM
(06-10-2016, 08:37 PM)MaMi نوشته: مرسی . از راهنمایی تون / میخاستم بدونم درصورت قبولی تو شبانه همون رشته . میتونیم دروس با نمرات بالامونو تطبیق واحد بدیم ؟؟بقیه هم که ضعیف بوده باز پاس کنیم؟؟؟؟؟؟
11-10-2016, 05:21 PM
سلام خسته نباشید
سوالم رو دقیق می پرسم از دوستان اگر کسی سال ۹۲ کنکور اولشو داده باشه و روزانه قبول نشده باشه و در دانشگاهی هم ثبت نام نکرده باشه ودر سال ۹۳ کنکور بده و بازهم دانشکاه روزانه قبول نشه هر دوبار در رشته ی ریاضی و بار دوم بره دانشگاه آزاد حالا این فرد که ترم ۵ یا ۶ هست میتونه دوباره کنکور بده اینبار در رشته ی انسانی مثلا اگ روزانه قبول بشه اجازه میدن در دانشگاه روزانه ثبت نام کنه...ممنون میشم جواب بدید.. اگر موثق باشه بهتره |
|