17-09-2017, 07:58 AM
(16-09-2017, 10:12 AM)پوریا دهقانی نوشته: باسلام.ببخشید یه سوال دارم اگه امکانش هست خدایی جواب بدید.دوست عزیز سلام
من فارغ التحصیل رشته برق مخابرات دانشگاه دولتی یزدم.میخوام بدونم میتونم تو کنکور تجربی شرکت کنم و پزشکی روزانه یزد قبول بشم و رایگانه تحصیلم یا نه.ممنونم.
به آکادمیا خوش آمدید.
شرایط شما تفاوت خاصی با دوستی که تو پست قبلی براشون توضیح دادم، نداره؛ قائده کلی اینه: داوطلبانی که مدرک کارشناسی شون جز کارشناسی رشته های گروه غیرپزشکی است در صورتی میتونن مجددا در کنکور سراسری شرکت کنند که به ارگان خاصی تعهدی نداشته باشند و آقایون هم از نظر نظام وظیفه منعی نداشته باشند. در این صورت چنانچه در هر دانشگاهی در یکی از رشته های پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی و یا رشته های پیراپزشکی قبول بشید، هیچ محدودیتی برای ادامه تحصیل ندارید.
اما حتما قسمت مربوط به برخورداری از آموزش رایگان رو که توی پست قبل توضیح دادم رو مطالعه کنید. چنانچه دوره قبلی رو روزانه بودید و مجددا رشته ی پزشکی رو روزانه قبول بشید و دانشگاه موردنظر از شما درخواست پرداخت شهریه کنه، باید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید. اگر هم هر کدوم از این مقاطع روزانه نبوده باشه که مشکل خاصی نیست و وضعیت مشخصه دیگه.
ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive