05-10-2014, 06:07 PM
(04-10-2014, 10:56 PM)'ahmadpashaei' نوشته:سلام. خیلی ممنون
کارمندای سازمان سنجش چنین چیزی گفتن به شما؟ ولی اینا در خود سیستم پاسخگویی و همینطور دفترچه به صراحت گفتن که هرکس حق داره در هر مقطع یکبار از آموزش رایگان بهرمند بشه. شما اصلا یک مقطعم استفاده نکردین و دارین انصراف می دین که!! فقط برای اطمینان بیشتر بهتره تا اواسط آذر اون فرم انصراف انتهای دفترچه رو پر کنید و تحویل بدین اگر چه اون هم مال خود کارشناسی ها هست نه دانشجوی ارشد. شما الان دانشجوی ارشدین نه فارغ التحصیل ارشد و میتونید با انصراف از اینجا به رشته دیگه ای برید[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
بله خود کارمندای سازمان سنجش گفتن. تو دفترچه کنکور امسال هم دقیقا این جمله قید شده بود: "دانش آموختگان مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته در صورت قبولی در مقاطع دکتری عمومی (پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی) صرفا قادر به تحصیل در شعب بین الملل هستند." به کارمند سازمان هم گفتم من که فارغ التحصیل نشدم از ارشد، گفت فرق نداره قبولی شما مد نظره که دوره ارشد روزانه قبول شدید و دانشجوی ارشد بودین! خودش هم گفت این قانون رو جدیدا امسال گذاشتن ممکنه سال بعد لغو بشه!!!!!! یعنی معذرت میخوام ولی "ثبــــات" سیستم آموزشی ما از پهنا تو حلقم!!! اصلا یه وضعیه!
خوب من کارشناسی هم روزانه بودم و ارشد هم روزانه که الان دیگه اخراجی شدم. اگه این برداشت من درست باشه و فقط بین الملل بتونم برم با اون شهریه های نجومی که داره!!! دانشگاه آزاد بهتره اینطوری....
خوب من کارشناسی هم روزانه بودم و ارشد هم روزانه که الان دیگه اخراجی شدم. اگه این برداشت من درست باشه و فقط بین الملل بتونم برم با اون شهریه های نجومی که داره!!! دانشگاه آزاد بهتره اینطوری....