18-12-2014, 08:57 PM
(18-12-2014, 06:06 PM)'behzad1207' نوشته: با سلام
من میخواستم بدانم کسی که 130 واحد پاس کرده و الان میخواهد انصراف بدهد و در کنکور شرکت کند، چه کار باید بکند؟ (آیا باید پولی پرداخت کند؟ چون من خواندم جایی که اگر در دانشگاهی قبول شود، دیگر نیاز به پرداخت پول ندارد. و این که من می خواستم در دانشگاه علوم قضایی شرکت کنم و اگر انصراف ندهم نمی توانم و حتی یک سال هم نمی توانم صبر کنم. لطفا هر چی میدونید به من بگید)
سلام. علاوه بر اینکه خودتون باید جستجو کنید میتونید از نظرات بقیه هم استفاده کنید. اگر از دولتی روزانه انصراف بدین مشمول پرداخت هزینه آموزش رایگان میشین ولی اگر دوباره در دانشگاه قبول بشین تعهداتون به بعد از فارغ التحصیلی رشته بعدی منتقل میشه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم