31-07-2015, 01:23 AM
چند پست پیش تر که بنده در مورد پرداخت هزینه ی تحصیل رشته های روزانه، در صورت انصراف، صحبت کردم مشاهده ی عینی خودم در مورد دوست و همکلاسیم رو بیان کردم.دوست من ترم چهارم انصراف داد و بهش گفته بودن که باید 2 میلیون تومان (هزینه ی کل تحصیل،یعنی 8 ترم، گمان می کنم) پرداخت کنه. و این منطقی هم هست به نظر من، دولت برای دانشجویان روزانه داره هزینه میکنه، خیلی هم هزینه میکنه، و کسی که قبول میشه و چند ترم از این خدمات رایگان استفاده میکنه سپس قصد انصراف میکنه، هم داره پول دولت رو حروم میکنه، و هم داره حق کس دیگری رو که روزانه قبول نشده ضایع میکنه.
البته اگر اینطوری به موضوع نگاه کنیم، منطقیش اینه که به اندازه ترم هایی که قبل از انصراف گذرونده هزینه پرداخت کنه، که قبلا هم گفتم که مطمئن نیستم که 2میلیون تومان رو بابت چند ترم از دوست من گرفتند. اگه 8 ترم باشه میشه گفت یه جور جریمه است.
البته خود بنده تا حالا دو مرتبه از مزایای دوره ی روزانه در مقطع لیسانس استفاده کرده ام بدون اینکه هزینه و جریمه ای متحمل بشم.و علتش هم این بوده که من انصراف ندادم بلکه اخراج شدم.که البته بار دوم هنوز پرونده م رو از دانشگاه نگرفتم و پرونده م که شامل اصل دیپلم و پیش دانشگاهیمه دست دانشگاه دومم هست.
البته اگر اینطوری به موضوع نگاه کنیم، منطقیش اینه که به اندازه ترم هایی که قبل از انصراف گذرونده هزینه پرداخت کنه، که قبلا هم گفتم که مطمئن نیستم که 2میلیون تومان رو بابت چند ترم از دوست من گرفتند. اگه 8 ترم باشه میشه گفت یه جور جریمه است.
البته خود بنده تا حالا دو مرتبه از مزایای دوره ی روزانه در مقطع لیسانس استفاده کرده ام بدون اینکه هزینه و جریمه ای متحمل بشم.و علتش هم این بوده که من انصراف ندادم بلکه اخراج شدم.که البته بار دوم هنوز پرونده م رو از دانشگاه نگرفتم و پرونده م که شامل اصل دیپلم و پیش دانشگاهیمه دست دانشگاه دومم هست.
!In bocca chiusa non entrano mosche