23-09-2011, 11:47 AM
درود
دانشگاههایی هم هستن که تافل رو قبول نکنن آیلتس رو بخوان؟!
دانشگاههایی هم هستن که تافل رو قبول نکنن آیلتس رو بخوان؟!
انتخاب بین IELTS و TOEFL
|
23-09-2011, 12:41 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 23-09-2011, 01:45 PM توسط royalfalcon.)
(23-09-2011, 01:13 AM)mahyarelc نوشته: چون دوستان شما با تافل رفتن اروپا، دلیل نداره انتخاب تافل برای اروپا درست باشه....همونطور که منم با آیلتس اومدم امریکا!!مهیار جان، من منظورم از انتخاب تافل برای اروپا، در مورد کسی است که قصد اپلای برای امریکا را هم دارد. گفتم اگه کسی هم امریکا رو مدنظر داره و هم نیم نگاهی به اروپا داره تافل گزینه مناسبی است. همون طور که خودت هم گفتی : "با شرایطی که میگی به نظرم حتما تافل شرکت کن". حالا شما که میگی با آیلتس اومدی امریکا از بقیه دانشجوهای International سوال کن تافل دادن یا آیلتس. اون وقت به حرف من می رسی که میگم تافل برای امریکا و کانادا بیشتر رایجه! حالا اگه کسی رو تو استرالیا یا انگلیس داشته باشی و این سوال رو ازش بپرسی نتیجه اینه که اونجاها آیلتس رایج تره. این نتیجه تو اروپا 50-50 هست! من هیچ علاقه ای به موسسه ETS ندارم و حتی چند پست بالاتر در جواب یکی از دوستان که گفته بودم که اگه کسی رزومه اش قوی باشه و به قول شما نمره زبانش عالی باشه، هیچ وقت به خاطر نوع امتحانی که داده ریجکتش نمی کنن!
23-09-2011, 01:43 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 23-09-2011, 01:49 PM توسط royalfalcon.)
(23-09-2011, 11:47 AM)raha نوشته: دروددرود بر شما استراليا تنها كشوريه كه من شنیدم TOEFL رو قبول نداره. اونم بیشتر برای دادن ویزا! که با تحقیقی که کردم دیدم تافل اونجا رو هم فتح کرده : http://www.toeflgoanywhere.org/Australia/
29-12-2011, 10:36 PM
سلام.نمی دونستم این سوالو باید در کدوم قسمت بذارم.
می خوام بدونم تفاوت و شباهت آیلتس با تافل کاغذی چیه؟کسی هست که تجربه هردوشو داشته باشه؟از کدوم راحتتر میشه امتیاز بالا اورد؟رایتینگ کدوم سخت تره؟اخه هرکس یه چیزی میگه.وقت ندارم.توی دوماه بهتره برای کدوم وقت بذارم؟زبانم در حد متوسط به بالاست.
30-12-2011, 04:03 PM
(29-12-2011, 10:36 PM)khorshid20 نوشته: سلام.نمی دونستم این سوالو باید در کدوم قسمت بذارم. ![]() من تجربه ی تافل کاغذی رو داشتم (آبان پارسال)- الکی سختش کردند و همه ی بچه ها بعد امتحان می گفتند نسبت به قبل سطح امتحانو بالا بردند. الان هم واسه ی اسفند امسال دارم خودمو واسه ی آیلتس آکادمیک آماده می کنم. از نظر رایتینگ این 2 تا امتحان قابل مقایسه هستن. تافل کاغذی نمره ی رایتینگ روی جمع کل اثری نداره اما در آیلتس 25 % نمره امتحانه و از طرفی خیلی سخت تصحیح می شه . پیشنهاد بنده: 1-یکبار یه آزمون آزمایشی آیلتس رو تجربه کنین. 2-تجربه ی امتحان تولیموی سازمان سنجش در مورد تافل کاغذی کمک بزرگی می کنه. 3-با توجه به نمره ی این دو می تونین تصمیم گیری بهتری داشته باشین. نظر من: اگه مشکل اسپکینگ ندارین، آیلتس امتحان استانداردتریه به نظرم. من خودم به کسانی که بالای 3-4 ماه وقت دارند پیشنهاد آزمون آیلتس دارم. گاهی گمان نمی کنی ولی می شود
گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود گاهی گدا گدای گدایی و بخت نیست گاهی تمام شهر گدای تو می شود
30-12-2011, 05:36 PM
به نظرم با توجه به اینکه دو ماه وقت دارید و تا حالا تجربه ای نداشتید بهتره از الان خودتون رو به سیستم تافل آشنا کنید....
هر دو آزمون سخت تر شدند..گرچه من ایلتس فقط امتحان دادم ولی اگر برمی گشتم به عقب تافل امتحان می دادم اون هم اینترنتی...حالا کاغذی ... ببینید هر جا که برید به خصوص Min نمره ی زبان همیشه برای تافل کمتره تا ایلتس...جاهایی دیدم که ایلتس هم قبول نمی کنن...خوب شما فرض کن جایی برای تافل نمره ی مورد نظر 79-80 هست و بعد ایلتس 7 میخان... حالا برای بحث ویزا و اینها هم خوب یه چیز جدا هست...وقتی ادم پذیرش میگیره میره یه ایلتس هم امتحان میده.... اینها نظرات شخصی من بوده و صرفا جهت آشنا شدن شما و بقیه دوستان اوردم... (29-12-2011, 10:36 PM)khorshid20 نوشته: سلام.نمی دونستم این سوالو باید در کدوم قسمت بذارم.
30-12-2011, 08:02 PM
به نظرم جواب دادن به این سوال یه مقدار به توانایی های شما بستگی داره....آیلتس امتحانی است که شما رو دقیق تر میسنجه...راتینگ و سپیکینگش سخت تره...پی بی تی.....گرامر رو دقیق تر میسنجه......مظمئنن پی بی تی راحت تر میشه نمره آورد....دلیلشم صف های طولانی برای امتحان پی بی تی هستش...شما تو آیلتس کلا یه جلسه جداگانه برا اسپیکیتگ داری...اخیرا هم خیلیا میگن رایتینگ آیلتس بد نمره میدن....پی بی تی رو در کل توصیه میکنم
(29-12-2011, 10:36 PM)khorshid20 نوشته: سلام.نمی دونستم این سوالو باید در کدوم قسمت بذارم.
24-01-2012, 01:41 AM
سلام
1 سوال داشتم برای کانادا تو مقطع دکترا ایا فرقی میکنه که IELTS داشته باشی یا TOFEL چون راستش شرایط ام جوری که نمیدونم تا 7 8 ماه دیگه چه اتفاقی مافته و من بالاخره برا کجا اقدام میکنم
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
(24-01-2012, 01:41 AM)bzz نوشته: سلام اکثر دانشگاههای کانادا آیلتس هم قبول می کنن. اگه فرصت کم داری بهتره برای این آزمون مطالعه بکنی
24-01-2012, 07:52 PM
(24-01-2012, 01:41 AM)bzz نوشته: سلامشخصا آیتلس رو توصیه میکنم کانادا همه جاش قبول دارن نمره خوب آوردن تو آیلتس به نظر من رابطه مستقیم تری با تلاش شما داره! ![]() نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
|
|