15-03-2011, 10:14 AM
(15-03-2011, 02:50 AM)m0h3n نوشته: .....من کاملا موافق این نظر هستم.
از زاویه شیوه امتحان :
امتحان IELTS بنظر من دانش زبان توام با تکنیک هست... یعنی لزوما کسی که نمره 7 یا بالاتر در این امتحان می گیره، سطح دانش زبان خوبی نداره و برعکس ...
بنظر من در این امتحان علاوه بر دانش زبان خیلی فاکتورهای دیگه ی applicant سنجیده میشه مثل سرعت عمل، دقت، مدیریت زمان و .....
به نظر من هم سطح دانش آکادمیک زبان انگلیسی در آزمون آیلتس اهمیت خیلی زیادی نداره. تکنیکهای پاسخ دادن به سوالات هست که خیلی مهمه. شما هرقدر هم که زبانت عالی باشه باز نیاز به سرعت عمل و تکنیکهای مختلف برای پاسخ به سوالات ریدینگ دارید وگرنه نمیتونید در زمان مقرر این بخش را کامل تموم کنی یا اسپیکینگ که چون برخلاف تافل رودررو برگزار میشه برای همین هم نداشتن استرس و حتی طرز برخورد و رفتار و میمیک های چهره و بدن هم ممکنه تاثیرگذار باشه در نتیجه آزمون. رایتینگ هم که جای خود دارد. به خصوص تسک 1 رایتینگ واقعا نیاز به تمرین داره که بدونی در تحلیل یک گراف یا یک نمودار چی باید بنویسی. در این بخش به نظر من حتی دایره لغاط زیادی هم لازم نیست فقط درست نوشتن و به بکته های مهم اون گراف یا چارت اشاره کردن مهمه که اینها هم بخشی از همون مسایل تکنیکی میشن!
منویس،
منویس
با راشهای جوان
این نیز بگذرد...
منویس
با راشهای جوان
این نیز بگذرد...