18-11-2013, 09:01 PM
(17-11-2013, 12:38 PM)'siavash_2210' نوشته: دوستان سلام من میخواستم TOEFL iBT ثبت نام کنم واسه اپلای کانادا و آمریکا که یکی از آشناهامون گفت وقتی IELTS هست چرا TOEFL ؟ آیلتس بهتره به روز تره و اینا..واقعا منو تو شک انداخت.
حالا به نظرتون کدوم آزمون رو ثبت نام کنم؟ تافل یا آیلتس؟
بيشتر مربوطه كه شما با كدوم مهارت ها راحت تر هستيد. اگر در زمان اندك ميتونيد راحت فكر كنيد و صحبت كنيد تافل. اگر بايد حتما با يك انسان و نه ماشين اسپيكينگ داشته باشيد آيلتس. اگر با لهجه ها مشكل داريد مثلا بريتيش سخته براتون تافل و برعكس اگر با لهجه ي آمريكايي مشكل داريد آيلتس. اگر تايپتون ضعيفه تافل به كمي علوم ابتدايي تايپ و كامپيوتر نياز داره كه ممكنه رو عملكردتون اثر بزاره.
در مجموع هر كدوم آزموني با خصوصيات خودشونن. خودم به شخصه فكر ميكنم آيلتس از تافل زود بازده تر هست. چون با صرف زمان كمتري ممكنه نتيجه ي بهتري كسب كرد. ولي بازم به شرايط روحي افراد هم ربط داره. ميتونيد يك آزمايشي تافل بديد و عملكردتون رو ارزيابي كنيد.
شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
در مجموع هر كدوم آزموني با خصوصيات خودشونن. خودم به شخصه فكر ميكنم آيلتس از تافل زود بازده تر هست. چون با صرف زمان كمتري ممكنه نتيجه ي بهتري كسب كرد. ولي بازم به شرايط روحي افراد هم ربط داره. ميتونيد يك آزمايشي تافل بديد و عملكردتون رو ارزيابي كنيد.
شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull