24-07-2014, 11:44 AM
(24-07-2014, 01:22 AM)'maryamyousefi' نوشته: سلام من دانشجوی ترم 3مهندسی معماری هستم از دانشگاه ازاد تهران با معدل 17.5!میخواستم بدونم امکان گرفتن پذیرش از دانشگاه برای ادامه دادن مقطع کارشناسی در همین رشته برای من وجود داره?
سلام دوست خوبم
برای گرفتن پذیرش در مقطع لیسانس شما باید به چند نکته دقت داشته باشید:
1- نمره زبان ایلتس یا تافل برای گرفتن پذیرش در همه دانشگاه ها بجز چند مورد خاص در مالزی و .. الزامی می باشد
2- معدل دیپلم و پیش دانشگاهی مناسب یعنی تقریبا بالای 15 تاثیر بسیار دارد
3- در این مقطع عموما بورسی وجود ندارد و بسیاری از دانشگاه ها شهریه اخذ می کنند مگر به زبان محلی تحصیل کنید
4- بیشتر دانشگاه ها مثلا دانشگاه های فنلاند برای ورود به مقطع لیسانس ازمون ورودی دارند
5- دانشگاه های استرالیا شهریه نسبتا زیادی برای مقطع لیسانس اخذ می کنند.
بنظرم بهتر هست ابتدا به چند سوال پاسخ دهید بعد ما شما را راهنمایی کنیم:
1- نمره زبان شما چند هست ؟
2- بودجه شما برای ادامه تحصیل چقدر هست؟
3- با چه زبانهایی آشنایی یا تسلط نسبی دارید؟
شاد باشید
برای گرفتن پذیرش در مقطع لیسانس شما باید به چند نکته دقت داشته باشید:
1- نمره زبان ایلتس یا تافل برای گرفتن پذیرش در همه دانشگاه ها بجز چند مورد خاص در مالزی و .. الزامی می باشد
2- معدل دیپلم و پیش دانشگاهی مناسب یعنی تقریبا بالای 15 تاثیر بسیار دارد
3- در این مقطع عموما بورسی وجود ندارد و بسیاری از دانشگاه ها شهریه اخذ می کنند مگر به زبان محلی تحصیل کنید
4- بیشتر دانشگاه ها مثلا دانشگاه های فنلاند برای ورود به مقطع لیسانس ازمون ورودی دارند
5- دانشگاه های استرالیا شهریه نسبتا زیادی برای مقطع لیسانس اخذ می کنند.
بنظرم بهتر هست ابتدا به چند سوال پاسخ دهید بعد ما شما را راهنمایی کنیم:
1- نمره زبان شما چند هست ؟
2- بودجه شما برای ادامه تحصیل چقدر هست؟
3- با چه زبانهایی آشنایی یا تسلط نسبی دارید؟
شاد باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]