(24-11-2012, 05:52 PM)env.plan نوشته:بله دوست عزیز و مرسی از راهنماییتون.کتابخونه دانشگاه تهران یا مجلاتی که تو سایت این دانشکده هستش واقعا عالیه اما من برای پیدا کردن معادل رشته ام خارج از کشور و.....دچار مشکل شدم البته هنوز از اساتیدم سوال نپرسیدم!!!!!اینکه حالا این رشته تو خارج چه تاپیکهاییش طرفدار داره؟؟؟؟چون خودتونم کاملا میدونید که محیط زیست رشته ی گسترده ای خصوصا گرایش ر شته ما. دلیل اینکه اینجا سوالامو مطرح میکنم اینه که واقعا جوابای خوبی دارم می گیرم .
اگر اشتباه نکنم دانشکده شما، منابع طبیعی است (بر فرض هم که نباشه) میتونید هم از اساتید و هم از دانشجویان دکتری سوال کنید و با توجه به زمینه مورد علاقتون (آمایش زمین) از اساتید گروه مرتع و آبخیزداری هم میتونید کمی کمک بگیرید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.