28-05-2013, 06:16 PM
(28-05-2013, 11:39 AM)'kamari' نوشته: با سلام و خسته نباشید،من می خوام واسه دانشگاه کارنگی ملون پذیرش بدم، اولش می خوام یه رزومه درست و حسابی جور کنم بعد اقدام کنم، واسه همین می خوام روی web application security واسه پایان نامه کار کنم که بعدش چندتا مقاله ازش دربیاد(می خوام شب و روز روش کار کنم)، به نظر شما خوبه؟
اگه کسی اطلاعات یا تجربه داره راهنمایی کنه ممنون می شم.
سلام.خوش آمدین.راستش راجع به موضوع پایان نامه حتما بیشتر تحقیق کنید تا اگر پذیرش گرفتین برای ویزا به مشکل بر نخورید.موضوعات امنیت شبکه جز موضوعات حساس هست.بازم پرس و جو کنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم