25-07-2016, 01:08 AM
(23-07-2016, 01:35 PM)Babak نوشته: در مورد اطلاع ندادن به شما حق میدم، اما پست شما حذف نشده و فقط عدم تایید شده و مدیری که پست رو عدم تایید کردند به من و سایر مدیران ارشد پیام دادند که در مورد باقی موندن یا حذف پست مشورت کنند. به همین خاطر هم هست که اون موقع به شما اطلاع داده نشد و بعد هم که خود شما اعتراض کرده بودید. به هر حال، قسمتی از اعتراض شما که مربوط به حذف پست هست وارده، چون به هر حال پست شما در معرض دید شما نیست و از این بابت از شما عذر میخواهم. در عین حال دو نکته این وسط هست:سلام
۱. کسی که چند قانون سایت رو با هم در یک پست زیر پا میگذاره، نباید انتظار حذف نشدن پستش رو داشته باشه.
۲. مدیران وظیفهای در این زمینه ندارند که حتما حذف همه پستها رو به کاربران اطلاع بدند. این موضوع از مواردی هست که همیشه به مدیران توصیه میشه، اما ضروری نیست.
ضمنا این پست اخیر شما هم ناقض قوانین سایت بود و باید حذف میشد، ولی با اغماض فقط لینکهاش رو حذف کردم.
ممنون از پاسخ و رسیدگی. من چند تا سایت های انجمنی دیگه هم عضوم. چون همیشه اطلاع رسانی میشده فکر میکردم که توی سایتی که تحصیلیه این مورد رعایت بشه ولی اگر میگید که مدیران میتونن حذف کنن و اطلاع ندن پس دیگه عذرخواهی هم لازم نیست.
در مورد تخلفم انقدر ادم از کار برخی ناراحت میشه که اون لحظه فقط فکر اینه که یه طوری به اون ادم بگه در شان خودش رفتار نمیکنه در شان کاربرای تحصیلکرده این فروما رفتار کنه. در هر صورت بازم ممنون که بر خلاف دوستای دیگتون منطقی و آروم جواب دادید. ادم اینجا اعتراض میکنه یه طوری حمله بهش میشه که از اعتراض کردن پشیمون میشه. پست شما نبود امیدی به رسیدگی نداشتم.