07-05-2012, 11:17 AM
(01-05-2012, 10:17 AM)mohamad0014 نوشته: خواستم چند موقعیت خالی را در تاپیک اعلام موقعیت های خالی برق و کامپیوتر پست کنم که دیدم قفل شده تاپیک. آیا اشتباها قفل شده یا موضوع دیگری هست؟بعد از مشورت با مدیران، با توجه به این که موقعیتهای خالی مخاطبین خاص خودشون رو دارند، تصمیم بر این شد که برای این تاپیکها انجمن جداگانهای ایجاد بشه و تاپیکها مجددا باز شدند. به منظور تداخل کمتر با سایر پستهای سایت، پستهایی که در انجمن موقعیتهای خالی ارسال میشن در ستون سمت چپ صفحه اصلی دیده نخواهند شد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.