02-05-2013, 07:24 PM
سلام..من امسال دکتری داخل قبول شدم...اما متاسفانه از شرایط ادامه نحصیل در اینجا راضی نیستم..ابتدا که قبول شدم هم در رفتن وثبت نام کردن تردید داشتم..اما با خودم فکر کردم گفتم شاید در محیط اونجا قرار بگیرم این شک و دودلی برطرف شه...اما با گذشت یک ترم و با وجود با موفقیت گذراندن ترم 1 باز هم نتونستم خودم را قانع کنم...اصلا هیچ امکاناتی واسه یک دانشجوی phdتعریف نشده...حتی اگر لپ تاپ نداشتیم نمیدونستیم کجا باید search l..کرد...و خیلی مسایل دیگه....این بود که تصمیم به انصراف گرفتم... از هر کسی هم که در حال تحصیل یا فارغالتحصیل بود پرس و جو کردم و همگی ناراضی بودند
من 3 تا مقاله isi دارم از دوره ارشد...پارسال هم با یکی 2 دانشگاه مکاتبه کردم و اونها (اساتید)ok را دادند...اما از اونجایی که خانواده اصرار به ادامه در داخل را داشتند موضوع را جدی دنبال نکردم..الان هم فرم انصراف موقت را دادم..میخواهم اگه شد تا تایید نهایی انصرافم مدرکم ازاد کنم.سوال من اینه:..آیا شانسی برای apply دارم اگه بدونند از phd داخل انصراف دادم؟
من 3 تا مقاله isi دارم از دوره ارشد...پارسال هم با یکی 2 دانشگاه مکاتبه کردم و اونها (اساتید)ok را دادند...اما از اونجایی که خانواده اصرار به ادامه در داخل را داشتند موضوع را جدی دنبال نکردم..الان هم فرم انصراف موقت را دادم..میخواهم اگه شد تا تایید نهایی انصرافم مدرکم ازاد کنم.سوال من اینه:..آیا شانسی برای apply دارم اگه بدونند از phd داخل انصراف دادم؟