در این تاپیک به معرفی انواع بانک ها در آلمان پرداخته میشود...
مثلا Sparkasse, Deutsche Bank, Commerz Bank, BB , .........
مثلا Sparkasse, Deutsche Bank, Commerz Bank, BB , .........
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
انواع بانک ها در آلمان و خصوصیات آنها
|
در این تاپیک به معرفی انواع بانک ها در آلمان پرداخته میشود...
مثلا Sparkasse, Deutsche Bank, Commerz Bank, BB , ......... (بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
من 2 ساله که در کشور المان زندگی میکنم اما هنوز موفق به یاز کردن هیچ حسابی در بانک نشده ام، چون شنیده ام اگر حسابی شخصی که در بانکی کمتر از 1200 یورو در ماه باشه ان وقت بانک ماهیانه از حساب شما پول رو برداشت میکنه، ایا این درسته؟؟
03-09-2014, 01:41 AM
سلام ببخشيد سوالي كه داشتم در مورد نقل و انتقال پوله ، من از طريق پيوست به همسر تا ٢ هفته ديگه راهي آلمان ميشم ، اينجا ٢تا مغازه دارم كه ميخواستم اجاره ماهشون رو بفرستن براي من در آلمان ، حالا مثلا از طریق صرافی ها ، از يكي از دوستانم شنيدم كه ميگفت كار درستي نيست ، اينكه هر ماه مثلا نزديك ٢٠٠٠ يورو برات از ايران مياد، بعد چند وقت بهت گير ميدن كه قضيه اين پوله چيه ؟؟؟ به من میگن بذار جمع بشه و هر چند ماهی یک بار برو از ایران خودت بیار ، راست ميگن يا اينكه با خيال راحت اين كار رو انجام بدم ؟؟؟
سلام
دوستان بانک های صادرات و سپه که در فرانکفورت شعبه دارند، دقیقا کارشون چی هست؟ میشه از اینجا پول به ریال ریخت واسشون و به یورو توی آلمان بهمون پس بدن؟
02-02-2017, 08:53 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 02-02-2017, 10:46 PM توسط automotive.)
(02-02-2017, 04:25 PM)fo-eng نوشته: سلام سلام، یکی از دوستان از بانک ملت برای کشور ترکیه، این موضوع را پیگیری کرده بود و پاسخ بانک منفی بوده است. (به دلایل غیر مشخص) It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
(02-02-2017, 04:25 PM)fo-eng نوشته: سلام کار خاصی ندارند فقط منظره فرانکفورت رو رصد میکنند! خیر نمیشه!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
09-05-2017, 01:20 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 09-05-2017, 01:22 PM توسط automotive.)
فرم افتتاح حساب بانکی (حساب برای بلوکه پول) مخصوص دانشجویان خارجی در آلمان به پیوست تقدیم میگردد.
Checklist for opening a bank account/blocked account for foreign students It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
|
|