29-01-2016, 05:14 PM
(29-01-2016, 01:40 PM)azi66 نوشته: با سلام
لطفا کمکم کنید خیلی فوریه
من برای کانادا میخواستم اپلای کنم و مکاتبه هم با استاتید داشتم ک متاسفانه کسی پاسخ قطعی نداد. بخاطر مشکلات شخصی کل فرایند اپلای گذاشتم برای ترم بعد..اما چند روز پیش یه ایمیل دریافت کردم ب این شرح:
Could you please apply at the earliest if you have not done so? Please also send me a research statementحالا من دوتا مشکل دارماینکه منظور استاد چیه ازین میل ایا مایل به همماری با من هست که درخواست کرد اپلای کنم؟؟؟و اینکه من اصلا نمیدونم درباره ریسرچ استیتمنت چی بنویسم؟؟ 12 تا مقاله دارم ایا اونهارو باید تشریح کنم؟
سلام
- از ایمیلی که براتون ارسال کرده به نظر میاد که در جذب شما مصر هست... جهت اطمینان از این قضیه می تونید در مورد fund سوال بفرمایید... اگر جواب صریحی در مورد تامین اون داد، با اطمینان قابل توجهی می تونید apply بفرمایید...
- research statement برنامه تحقیقاتی هست که برای دوره آتی در ذهن دارید...
در این مدرک باید تحقیقات گذشتتون رو مختصرا تشریح کنید، ایده های فعلیتون رو بیان کنید و براساس این دو معقوله، درباره موضوعات تحقیقاتی که علاقه به دنبال کردن دارید توضیحات دقیق بدید... به علاوه بد نیست به قرابت اون ایده ها با زمینه های مورد علاقه potential supervisor تون هم اشاراتی داشته باشید...
براتون آرزوی موفقیت دارم