بله همون انگیزه نامه هست. تلاش کنید که در یک صقحه دلایل علاقه تون رو به دوره موردنظر رو توضیج بدین. می تونید در یک پاراگراف اینکه کارشناسی تون رو کچا و در چه گرایشی خوندین اشاره کنید و به طور خلاصه به دستاوردهای اون مقطع اشاره کنید. بعد در پاراگراف بعدی اینکه ارشدتون رو کجا خوندین و در چه گرایشی و دلیل انتخاب اون گرایش رو توضیح بدین. اگر سوابق کاری یا پژوهشی خاصی دارین که مستقل از ارشدتون بوده می تونید در یک پاراگراف دیگه اینها رو هم به طور خلاصه توضیح بدین. هر کدوم از این پاراگراف هایی که گفتم حدود 5-4 خط بیشتر نباشه. برای کارشناسی میتونه کوتاهتر از ارشد باشه. در نهایت پاراگراف اصلی که مربوط به دلیل انتخاب اون گرایش و رشته در دانشگاه مقصد هست رو کمی بلندتر مثلا 9-8 خط بنویسید. مثلا با توجه به اطلاعاتی که در پاراگراف ارشد و پاراگراف سوابق پژوهشی دادین اینطور نتیجه بگیرین که این رشته و گرایش و مقطع میتونه برای آینده تحصیلی شما مناسب باشه و علاقه دارین روی فلان موضوع و با فلان فرد کار کنید و مواردی از این دست.
در کل طوری بنویسید که حدود 80 درصد صفحه پر بشه و جا برای اسم و مشخصات تون بمونه.
پینوشت: این متن رو می تونید به عنوان انگیزه نامه سفر (Purpose of Travel) و غیره هم که ممکنه سفارت ازتون بخواد استفاده کنید و نیازی به اعمال تغییرات زیادی نیست. برای سفارت می تونید اطلاعات فنی تر متن رو حذف کنید و فقط مشخص باشه کجاها درس خوندین و کجا قرار هست برین و چی بخونید.
در کل طوری بنویسید که حدود 80 درصد صفحه پر بشه و جا برای اسم و مشخصات تون بمونه.
پینوشت: این متن رو می تونید به عنوان انگیزه نامه سفر (Purpose of Travel) و غیره هم که ممکنه سفارت ازتون بخواد استفاده کنید و نیازی به اعمال تغییرات زیادی نیست. برای سفارت می تونید اطلاعات فنی تر متن رو حذف کنید و فقط مشخص باشه کجاها درس خوندین و کجا قرار هست برین و چی بخونید.
(11-09-2014, 06:11 PM)'mahnaz103' نوشته: سلام دوستان
یه سوال داشتم از خدمتتون
برای اپن پوزیشینی میخواستم اقدام کنم که گفتن CV+اسم سه تا استاد که میتونند بهت ریکام بدن + Statement of interest را بصورت یکجا بفرستید.
گفتن این statement of interest کوتاه باشه(short).
حالا سوال من اینه، منظور از این مطلب چیه؟ من چه مقدار باید بنویسم و اینکه دقیقا از چیا باید بنویسم توش؟ این درواقع انگیزه نامه س؟ یعنی بگم مثلا رشته ام اینه و تزم این بوده و به این موضوعات علاقه مندم.
اگر دوستان سریعتر راهنماییم کنند ممنون میشم. میخواستم حداکثر امشب یا فردا صبح بفرستم چون آخر هفته ی کاریه
باتشکر
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -