(06-10-2013, 06:37 PM)'srmh' نوشته: دوستان سلام
من فوق مکانیک از خواجه نصیر دارم و 6 سال پیش فارغ التحصیل شدم. همون موقع دو تا مقاله تو ژورنال های معتبر خارجی دادم که چاپ شد. قصدم اپلای کردن بود که بنابه دلایلی منتفی شد. چند سالی کار کردم و الان دوباره میخوام اقدام کنم. آیلتس 6.5 دارم و جی آر ای 295.
رزومه من خوبه و تنها مورد مشکوک اینه که مقاله های من مال چند سال پیش هست. شما فکر میکنید با این شرایط شانس گرفتن پذیرش و فاند دارم یا اینکه باید بشینم دوباره مقاله بدم تا به اصطلاح تحقیقات من نو بشه؟
ممنون میشم از راهنمایی شما..
دوست عزیز به نظر من اگه میخواید اقدام کنید اول به جی ار ایتون برسین
رشتتون طوری هست که نمره جی ار ای تون نمیتونه زیاد خوب باشه واسهدانشگاههای امریکا جسارتا
حالا ایلتستون به نسبت باز خوبه هر چند میتونه بهتر باشه (البته مینیموم رو دارین واسه اکثر دانشگاهها) ولی جی ار ای تون کمه انصافا
هیچ موردی مشکوک نیست به هیچ وجه
طرف یه مقاله داره واسه 10 سال پیش بازم به نیکی ازش یاد میکنن و نگران این مورد نباشین ولی اگه میخواین اپلای کنین به خصوص واسه دانشگاههای متوسط و خوب بهتره سر و سامون دوباره به نمره های زبانتون بدین
در ضمن معدلاتون رو نگفتین لیسانس و فوق چون اسم تاپیک هست اهمیت مقاله در برابر معدل؟
رشتتون طوری هست که نمره جی ار ای تون نمیتونه زیاد خوب باشه واسهدانشگاههای امریکا جسارتا
حالا ایلتستون به نسبت باز خوبه هر چند میتونه بهتر باشه (البته مینیموم رو دارین واسه اکثر دانشگاهها) ولی جی ار ای تون کمه انصافا
هیچ موردی مشکوک نیست به هیچ وجه
طرف یه مقاله داره واسه 10 سال پیش بازم به نیکی ازش یاد میکنن و نگران این مورد نباشین ولی اگه میخواین اپلای کنین به خصوص واسه دانشگاههای متوسط و خوب بهتره سر و سامون دوباره به نمره های زبانتون بدین
در ضمن معدلاتون رو نگفتین لیسانس و فوق چون اسم تاپیک هست اهمیت مقاله در برابر معدل؟
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.