16-06-2017, 03:10 PM
(25-05-2017, 01:35 PM)soheildif نوشته: سلام خدمت بابک جان و دیگر دوستان،
ممنون از اطلاعاتی که در صفحات قبل دادید.
من رشته ی مهندسی کامپیوتر مستر در دانشگاه USC قبول شدم ولی سلف فاند هستم و سالی 220 میلیون باید هزینه تحصیل و زندگی بدم. ببخشید من چهار تا سوال دارم خیلی ممنون میشم اگر جواب بدید.
1 - به نظر شما می ارزه این پول رو بدم؟ به نظر خودم می ارزه فقط اگر بتونم بعد از فارغ التحصیلی کاری با حقوق 100 هزار تا پیدا کنم تو 2 تا 3 سال این پول بهم بر می گرده.
2 - با توجه به این که USC در رشته برق و مهندسی کامپیوتر جزو تاپ 10 هست و در کالیفرنیا و شهر بزرگ لس آنجلس هست از نظر پیدا کردن کار مشکلی ندارم و پوزیشن های زیادی در سیلیکون ولی برای این رشته هست. ولی وقتی سرچ کردم اکثر پوزیشن ها جزو requirement های اصلیشون citizen بودن هست. به نظر شما می تونم بعد از فارغ التحصیلی کاری پیدا کنم که citizen نخواد ؟ نگرانم چون با این سیاست های ترامپ شاید سخت تر هم بشه
3- ویزای من تا 10 می 2019 وقت داره. من احتمالا تا 31 می 2019 فارغ بشم. این یعنی بلافاصله بعد از این تاریخ که تو ویزام خورده باید برگردم ایران ؟ یا اون 3 ماه رو وقت دارم که کار پیدا کنم حتی اگر از تاریخ ویزام گذشته باشه ؟
4- به نظر شما می تونم قسمتی هزینه ی سالی 220 میلیون رو از بانک یا موسسات خارجی کمک بگیرم؟ اگر موسسه ای می شناسید که وام یا کمک مالی میده می شناسید ممنون میشم معرفی کنید. من FAFSA و چند تا بانک رو بپدا کردم که وام می دند و بعد از فارغ التحصیلی وقتی کار پیدا کردم پول رو برمیگردونم ولی بعضی هاشون میگن باید سیتیزن باشی.
سلام دوستان من حدود 1 ماه پیش این سوال رو پرسیدم هنوز کسی جواب نداده :-(
اگر جواب بدید ممنون میشم.