28-06-2017, 12:46 PM
(26-06-2017, 02:18 PM)مهسا ایزدی نوشته: ممنون از راهنماییتون.
کدوم ایالت هزینه کمتری برای زندگی میخواد؟
ما چون هردومون تازه فارغ التحصیل شدیم و زیاد سابقه کاری نداریم، چه مدت طول میکشه که کار پیدا کنیم؟ و در طول این مدت چقد با خودمون ببریم که بتونیم اونجا زندگی کنیم؟
ایالتهایی مثل کالیفورنیا و نیویورک از جمله گرونترین ایالتهای امریکا هستند و از بین سه ایالت کالیفورنیا، واشنگتن، و تگزاس که در پست قبل گفتم، کالیفورنیا گرونترین و تگزاس ارزونترین هست. برای گرفتن اطلاعات تکمیلی در مورد هزینه زندگی در امریکا توصیه میکنم موضوع هزینه زندگی در امریکا رو ببینید.
در مورد زمان پیدا کردن کار، نمیشه زمان خاصی رو با قطعیت گفت. خیلی بستگی به این داره که چقدر به زبان انگلیسی و رشته تحصیلیتون تسلط داشته باشید و البته چقدر خوش شانس باشید، ولی به نظرم شما حدود ۶ ماه تا یک سال رو در نظر بگیرید. در جایی مثل تگزاس فکر کنم بتونید با حدود ماهی ۱۵۰۰ دلار زندگی کنید و در جایی مثل کالیفورنیا احتمالا حدود ۲۵۰۰ دلار (یا حتی بیشتر) در ماه نیاز داشته باشید. توجه داشته باشید که عمده هزینه زندگی شما اجاره خونه خواهد بود و بستگی به این که در کدوم شهر از این ایالتها زندگی کنید، هزینه شما تغییر خواهد کرد. همون موضوع هزینه زندگی در امریکا که بالاتر گفتم رو اگر ببینید، یه تخمین کلی دستتون خواهد اومد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.