23-05-2013, 03:40 PM
(22-05-2013, 11:33 PM)'teenman' نوشته: سلام بر دوستان عزیز.
کسی که معافیت تحصیلی داره چه جوری میتونه بره امریکا؟
من داییم اونجاست میتونه برای من دعوتنامه ی کاری برفرسته یا از کسی که شرکت داره بخواد برای من دعوتنامه بفرسته؟رمن شنیدم کسایی که مدرک فنی حرفه ای دارن بهشون ویزای کاری میدن کسی میتونه در این مورد منو راهنمایی کنه؟
مشکله اصلیه منم اینه که درسم چند سال مونده هنوز میخوام قبل از اینکه بخوام برم سربازم رهسپار دیار فرنگ بشم.چون هنوز معافیت تحصیلی دارم صفارته امریکا منو راه نمیده مثلا شندیم کسایی که لاتاری میبرن باید وضعیت نظام وظیفشون مشخص شده باشه و گرنه در مصاحبه ی حضوری ردشون میکنن
دوست من، در مورد معافیت تحصیلی میدونم که شما فقط در صورتی که از مقطع بالاتر پذیرش داشته باشید، با تائید اون نامه پذیرش یا فرم I-20 در وزارت علوم (و سپس مراجعه به نظام وظیفه) میتونید از معافیت تحصیلی برای خروج از کشور اقدام کنید. در مورد ویزا و دعوتنامه کاری هم میتونید سوالتون رو در انجمن امریکا، بپرسید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.