19-11-2016, 01:56 AM
(18-11-2016, 03:14 PM)hesamshokrzadeh نوشته: با سلام من فوق زبان دارم تو ایران و تمایل دارم در رشته کامپیوتر در آمریکا تحصیل کنم و نمی دانم در مقطع لیسانس یا ارشد می تونم تحصیل کنم یا نه ؟ االبته اگر بورس نکنن مشکلی نیست هزینه های یک سال را پرداخت می کنم ولی احتمال بورس بعد از یک سال چقدر است ؟ و من از الان تا یک سال دیگه می خوام کلاس های برنامه نویسی مثل جاوا را برم تا وقتی میرم آمریکا در حین تحصیل کارم کنم. به نظر شما همچین چیزی ممکن است و اینکه من برای مستر کامپیوتر می تونم اقدام کنم یا باید برای کارشناسی اقدام کنم؟
- دوره کارشناسی اساسا برای خارجی ها بدون fund هست... پس داشتن هزینه یک سال کمکی بهتون نمی کنه...
- برای مقطع ارشد باید بتونید از اساتید موقعیت RA بگیرید... دوستانی که بعضا سال اول رو با هزینه شخصی میرن و بعدا استاد پیدا می کنند معمولا کسانی هستن که رشته قبلیشون در راستای کار استاد بوده (عقبه قوی و قابل دفاع دارند) یا اصولا توانایی های خود ساخته دارند...
اینکه می فرمایید تصمیم دارید برید کلاس جاوا عملا نشون میده هیچ background ی در CS ندارید... و متقابلا منطقی نیست اگه شانستون برای جلب نظر اساتید (در مقابل رقبای احتمالیتون) بالا بدونیم... مگر اینکه برید سراغ رنک های نه چندان جالب... یا تشریف ببرید اروپا و مثلا المان رو مد نظر قرار بدید (که برای IT موقعیت شغلی هم کم نداره)