24-08-2015, 05:03 PM
با سلام و عرض تشکر به خاطر وقتی ک در اختیار ما میذارید تا از تجربیاتتون استفاده کنیم. من لیسانس ریاضی ام و با توجه به راهنمایی دوستان (به خصوص در همین سایت)تقریبن تصمیم قطعی گرفتم ک واسه کنکور ارشد برق در ایران شرکت کنم و اگه خدا کمک کنه در یه دانشگاه تاپ پدیرفته شم بعدش برای دکترا امریکا اقدام به اپلای کنم. اما سوالم اینه که معدل پایینم در لیسانس ریاضی(حدود 13) مشکل ساز نمیشه و اینکه این تغییر رشته(لیسانس ریاضی و ارشد برق) تا چه حد میتونه نقطه ضعف محسوب شه نسبت به کسی که تغییر رشته نداده و ایا ب خودی خود در گرفتن فاند تاثیر گذار هست؟(حتی اگه از این ب بعد سعی در ارایه رزومه قوی داشته باشم)
ضمنن ممنون میشم اگه نظرات کلیتون رو در این رابطه بدین ک اگه هدف رو گرفتن پذیرش در دانشگاههای امریکا در مقطع دکترا با فاند و در رشته برق(!!! ) قرار بدیم این راهی رو ک انتخاب کردم توصیه میکنید؟(منظورم تغییر رشته هست و تلاش برای رزومه قوی در مقطع ارشد) یا اینکه از اول کنکور بدم و لیسانس و فوق رو برق بگیرم؟
ضمنن این سوالم یادم رفت ک آیا معدل خوب در مقطع ارشد برق میتونه تایید کننده صلاحیت علمی باشه و این کاستی رو پوشش بده که لیسانس من برق نبوده؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.
ضمنن ممنون میشم اگه نظرات کلیتون رو در این رابطه بدین ک اگه هدف رو گرفتن پذیرش در دانشگاههای امریکا در مقطع دکترا با فاند و در رشته برق(!!! ) قرار بدیم این راهی رو ک انتخاب کردم توصیه میکنید؟(منظورم تغییر رشته هست و تلاش برای رزومه قوی در مقطع ارشد) یا اینکه از اول کنکور بدم و لیسانس و فوق رو برق بگیرم؟
ضمنن این سوالم یادم رفت ک آیا معدل خوب در مقطع ارشد برق میتونه تایید کننده صلاحیت علمی باشه و این کاستی رو پوشش بده که لیسانس من برق نبوده؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.