06-11-2015, 10:35 AM
(05-11-2015, 11:20 PM)pouyasanat نوشته: توسط یک دوست بانکی ویزا کارت در آمریکا برام صادر شده ،آیا میتونم مبلغ 30-40هزار دلار انتقال بدم داخلش و اونجا استفاده کنم؟ چطوری؟یا در بدو ورود به موجودی کارت کاری ندارن؟ یا باید اظهار کنم؟
ویزا کارت شما دبیت کارته یا کردیت کارت؟ دبیت کارت معمولا به یک حساب بانکی وصله و میتونید به اون حساب پول واریز کنید. پولی که شما به حساب واریز میکنید رو نیازی نیست که در بدو ورود اظهار کنید. منتها به خاطر تحریمها، واریز کردن پول به حساب شما در امریکا از طریق یک کشور ثالث انجام میشه و مستقیم از ایران ارسال نمیشه. این داستان گاهی باعث دردسر میشه و به خاطر مسائل مرتبط با پولشویی ممکنه از شما بخوان که نشون بدید که مبدا پول کجا بوده و از کجا واریز شده. به همین خاطر حتما همه رسیدهای انتقال رو نگه دارید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.