14-03-2015, 09:45 PM
(12-03-2015, 05:14 AM)'sami-sob' نوشته: سلام،و با تشکر از جواب سوال قبلی
شما درجواب قبلی گفتین که در حوزه مستر(ارشد)در کشورهای اروپایی زبان انگلیسی هست و نیازی به گرفتنgreنیست...آیا من با معدل۱۷.۶۶و با توجه به این که تسلط نسبتا خوبی که به انگلیسی دارم بهتر است درخواست خودم را برای دانشگاه های اروپایی بفرستم یا آمریکایی؟!؟در دانشگاه چه کشورهایی شانس پذیرش بیشتری دارم؟؟
با تشکر
سلام
الان کل توانتون رو روی تقویت معدلتون بگذارید. اگر بتونید تافل و GRE رو با توجه به اینکه فرمودید زبانتون خوبه نمرات رقابتی بگیرید(مثلا بالای 105 و GRE بالای 315) میتونید برای دکتری مستقیم آمریکا اقدام کنید. این گزینه کمی سخته اما غیر ممکن نیست و اگر موفق بشید خیلی جلو می افتید. البته ممکنه با نمرات کمتر هم پذیرش بگیرید اما هر چه نمارتتون بالاتر شانستون بیشتر خواهد بود. بادی بررسی کنید که دانشگاه دکتری مستقیم داشته باشه. همه دانشگاه ها ندارند.
الان کل توانتون رو روی تقویت معدلتون بگذارید. اگر بتونید تافل و GRE رو با توجه به اینکه فرمودید زبانتون خوبه نمرات رقابتی بگیرید(مثلا بالای 105 و GRE بالای 315) میتونید برای دکتری مستقیم آمریکا اقدام کنید. این گزینه کمی سخته اما غیر ممکن نیست و اگر موفق بشید خیلی جلو می افتید. البته ممکنه با نمرات کمتر هم پذیرش بگیرید اما هر چه نمارتتون بالاتر شانستون بیشتر خواهد بود. بادی بررسی کنید که دانشگاه دکتری مستقیم داشته باشه. همه دانشگاه ها ندارند.
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull