04-10-2015, 07:21 PM
(04-10-2015, 04:39 PM)penguinsjr نوشته: سلام
من فارغ التحصیل رشته ی کامپیوتر هستم و برای ارشد یا دکترا هدفم فیزیک - کیهان شناسی هست.
در رشته ی فیزیک دو تا مقاله ISI با IF حدود 1.5 و معدل لیسانس 17 و معدل فوق دیپلم 17 دارم. (فوق دیپلم یکی از رشته های علوم تربیتی خوندم)
نمره زبان 6.5 رو می تونم بگیریم و در مورد جی آر ای هیچ تصوری ندارم...
سابقه کار در رشته فوق دیپلمم حدود 8 سال دارم...
(البته سرچ زیاد انجام دادم و اطلاعات زیادی کسب کردم. الان نظر شما رو هم می خوام بدونم که آیا شانسی دارم برای پذیرش با فاند یا نه و اگر شانس هست چه کشورها و دانشگاه هایی؟)
چون مستری که میخواهید ادامه بدید به طور قابل توجهی با لیسانستون نامرتبط (حال فوق دیپلم بماند) هست و جز حالت خاصی که به اطلاعات خاصی از رشته کامپیوتر برای انجام پژوهش نیاز باشه، در مابقی موارد این تفاوت یک نکته منفی به حساب میاد. از طرفی خوب شما در رشته ای که میخواهید ادامه تحصیل بدید کار علمی کردید.
به نظر من بهترین گزینه برای شما اروپا هست. نه تنها دانشگاههای فراوانی وجود داره که میتونید اونجا ادامه تحصیل بدید بلکه موسسات و پژوهکده هایی هست که میتونه برای تقویت رزومه شما به کارتون بیاد. متأسفانه برای مستر فاند بسیار محدوده و همین که در کشورهایی مثل آلمان شهریه نمیپردازید خودش کلی کمک هزینه هست. هزینه زندگی در آلمان هم در مقایسه با آمریکای شمالی و استرالیا خیلی بالا نیست و میتونید با برنامه ریزی مناسب اقدام کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers