16-07-2013, 01:06 AM
(15-07-2013, 11:57 PM)'pepsinardiola' نوشته: مرسی از پاسختون. آمریکا یا کانادا به نظر شما از لحاظ فاند فرقی نداره؟ من بیشتر برام فاند مهمه و نه رنک دانشگاه. در ضمن، چون من شنیدم که مستر هیچ جا فاند نمی ده به فکر اپلای برای دکترا از لیسانس افتادم. ممکنه با شرایط من مستر مثلاً 25000 تا فاند بدن یا اصلاً راهی وجود نداره؟ من میخوام از شما باتجربه های عزیز بپرسم که اگه شرایط فاند خوب نیس اصلاً اپلای نکنم. به هرحال شما بیشتر از من واردین. [img]images/smilies/shy.gif[/img]
سایمون عزیز خیلی از من باتجربه تره و توضیحات خیلی خوب و کاملی داده، فقط اگه اجازه بده، می خوام تو یه مورد باهاش مخالفت کنم. و اون هم موازی پیش بردن 2 تا برنامه پذیرش از دانشگاه های خارج و ارشد ایرانه. واقعیت اینه که من فکر می کنم با توجه به اینکه روند پذیرش، شامل TOEFL و GRE و پیدا کردن استاد و مکاتبه و اپلای، در صورتی که بخواین خوب انجام بشه عمده وقت شما رو تا آخر پاییز می گیره، آماده شدن همزمان برای کنکور ارشد سخت می شه، و در صورتی که بخواین ارشد رو تو برنامه تون بذارین، روند پذیرش رو نمی شه با قدرت تمام پیش برد.
از طرف دیگه، من خیلی امیدوارم که شما فاند خوب برای فوق هم بتونین بگیرین، مخصوصاً از کانادا . بنظرم ارزش ریسک کردن و متمرکز انرژی گذاشتن رو داره. البته تو این بخش کاملاً با سایمون موافقم که هیچ چی قطعی نیست و همونطور که سایمون عزیز گفتن، خیلی از دوستان با شرایط عالی ممکنه به مشکل خورده باشن تو روند پذیرش، ولی تعداد خیلی بیشتری با شرایط پایین تر از شما، موفق شدن برای ارشد هم فاند بگیرن. 3 تا از دوستان کامپیوتری من، که با هم روی پذیرش گرفتن از آمریکا و کانادا کار می کردن، هر 3تا برای ارشد از کانادا فاند گرفتن، کلگری، ویکتوریا، مموریال. البته اونها تغییر رشته رو نداشتن، ولی بنظر من این تغییر، اونم از سخت افزار به برق (عملاً ممکنه زمینه کاریتون، تغییر زیادی نکنه)، در صورتی که بخواین ارشد بخونین، مشکل کمتری ایجاد کنه، تا برای خوندن دکتری. و مورد آخر اینکه مخصوصاً اگر رو رنک دانشگاه حساس نباشین، احتمال فاند گرفتن برای ارشد خیلی خیلی بیشتر می شه.
موفق باشین
از طرف دیگه، من خیلی امیدوارم که شما فاند خوب برای فوق هم بتونین بگیرین، مخصوصاً از کانادا . بنظرم ارزش ریسک کردن و متمرکز انرژی گذاشتن رو داره. البته تو این بخش کاملاً با سایمون موافقم که هیچ چی قطعی نیست و همونطور که سایمون عزیز گفتن، خیلی از دوستان با شرایط عالی ممکنه به مشکل خورده باشن تو روند پذیرش، ولی تعداد خیلی بیشتری با شرایط پایین تر از شما، موفق شدن برای ارشد هم فاند بگیرن. 3 تا از دوستان کامپیوتری من، که با هم روی پذیرش گرفتن از آمریکا و کانادا کار می کردن، هر 3تا برای ارشد از کانادا فاند گرفتن، کلگری، ویکتوریا، مموریال. البته اونها تغییر رشته رو نداشتن، ولی بنظر من این تغییر، اونم از سخت افزار به برق (عملاً ممکنه زمینه کاریتون، تغییر زیادی نکنه)، در صورتی که بخواین ارشد بخونین، مشکل کمتری ایجاد کنه، تا برای خوندن دکتری. و مورد آخر اینکه مخصوصاً اگر رو رنک دانشگاه حساس نباشین، احتمال فاند گرفتن برای ارشد خیلی خیلی بیشتر می شه.
موفق باشین