(19-07-2013, 01:31 AM)'moji hg' نوشته: سلام
ممنون از اطلاعاتی که قرار مدین
میخواستم بدونم هزینه از اپلای تا رفتن به کشور مقصد مثل امریکا چقدر در میاد حدودا با فاند خوب !با این قیمت دلار!!!!!!
درود
واقعیت اینه که نمیشه هزینه مشخصی رو گفت و بسته به این که چه امتحاناتی رو لازم دارید و برای چند تا دانشگاه اقدام میکنید و گرفتن ویزا چقدر براتون هزینه بر میداره، هزینه کل فرایند گرفتن پذیرش تغییر میکنه.
واقعیت اینه که نمیشه هزینه مشخصی رو گفت و بسته به این که چه امتحاناتی رو لازم دارید و برای چند تا دانشگاه اقدام میکنید و گرفتن ویزا چقدر براتون هزینه بر میداره، هزینه کل فرایند گرفتن پذیرش تغییر میکنه.
- اگر بخوام یک تخمین حدودی به شما بگم، میشه گفت که برای امریکا هزینه امتحانات TOEFL و GRE حدود ۳۵۰ دلار میشه.
- برای هر دانشگاهی که اقدام کنید، Application fee و هزینه پست مدارک و هزینه گزارش نمره امتحانات چیزی حدود حداقل ۱۰۰ دلار میشه. هزینه ترجمه رسمی مدارک هم هست که خیلی متغیره ولی این طور که شنیدم برای هر نسخه ترجمه رسمی ریزنمرات و دانشنامه هزینهای حدود ۴۰ هزار تومان رو در نظر بگیرید. برای هر دانشگاه باید یک نسخه بفرستید.
- بعد از گرفتن پذیرش هزینه گرفتن ویزا هست. من خیلی از هزینههای جدید سفر خبر ندارم، ولی با احتساب هزینه ۱۶۰ دلار خود ویزا، فکر کنم حدود ۵۰۰ دلاری باید برای گرفتن ویزا کنار گذاشت.
- در نهایت هزینه بلیت به امریکاست که فکر کنم بلیت یک طرفه چیزی نزدیک ۱۰۰۰ دلار بشه.
در مجموع اگر برای ۷-۸ تا دانشگاه در امریکا اقدام کنید، با توجه به قیمت فعلی دلار فکر میکنم حدود ۱۰ میلیون تومانی هزینه برداره تا پاتون به امریکا برسه. این هزینه چه فاند بگیرید و چه فاند نگیرید تغییری نخواهد کرد. هزینههای زندگی در امریکا و شهریه است که بسته به فاند داشتن یا نداشتن متغیر خواهد بود.
دوستانی که اخیرا اقدام کردهاند، اگر اطلاعات جدیدتری دارند و قیمتهایی که من گفتم درست نیست، لطفا اصلاح کنند.
دوستانی که اخیرا اقدام کردهاند، اگر اطلاعات جدیدتری دارند و قیمتهایی که من گفتم درست نیست، لطفا اصلاح کنند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.