قانون اصلی گذرنامه مربوط به دیماه سال 1351 هست که نسخه کامل اون در سایت مرکز پژوهش های مجلس ایران در دسترس هست. در این قانونی محدودیتی برای گذرنامه و خروج زنان مجرد وجود نداره و فقط در ماده 18 اون برای زنان متاهل، مشمولان وظیفه و افراد زیر 18 سال محدودیت قائل شده.
در 40 سالگی این قانون یعنی در دیماه 1391 با لایحه دولت تغییراتی به مجلس پیشنهاد شد که اون زمان سر و صدای زیادی کرد و بر اساس اون زنان مجرد زیر 40 سال می تونند گذرنامه بگیرند ولی برای خروج ار کشور می بایست از پدر اجازه بگیرند. در وبسایت خبرگزاری مجلس ، شبکه خبر و خیلی از حبرگزاری ها مثل ایسنا به تصویب این لایحه اشاره شده. به هر حال این امکان هم وجود داره که بعد از اون این قانون دوباره رد شده باشه یا مسکوت گذاشته شده باشه.
در 40 سالگی این قانون یعنی در دیماه 1391 با لایحه دولت تغییراتی به مجلس پیشنهاد شد که اون زمان سر و صدای زیادی کرد و بر اساس اون زنان مجرد زیر 40 سال می تونند گذرنامه بگیرند ولی برای خروج ار کشور می بایست از پدر اجازه بگیرند. در وبسایت خبرگزاری مجلس ، شبکه خبر و خیلی از حبرگزاری ها مثل ایسنا به تصویب این لایحه اشاره شده. به هر حال این امکان هم وجود داره که بعد از اون این قانون دوباره رد شده باشه یا مسکوت گذاشته شده باشه.
(18-04-2014, 03:33 AM)'lakistan' نوشته:دوست من،اشتباه به عرضتون رسوندند،دختران مجرد بالای 18 سال نیازی به اجازه پدر برای گذرنامه و خروج از کشور ندارند.من خودم پارسال همین موقع گذرنامه مو گرفتم و برای خروج از کشور از چند وکیل هم پرسیدم؛فقط در صورت تاهل نیاز به اجازه شوهر هست.
موفق باشید
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -