10-10-2015, 06:50 PM
(10-10-2015, 03:54 PM)مهمان نوشته: متاسفم برا همه ی دوستان.خانواده های شما براتون فقط حکم نردبان رو داشتند که تا یجایی ازشون بالابرین و بعدم خداحافظ من مسول زندگی خودم هستم. واقعا چرا اونا نباید سهمی از خوشبختیتون داشته باشن.
درود
دوست من از کجای نظرات دوستان چنین برداشتی کردین؟!
بسیاری از دوستان علاوه بر خودشون به فکر خانواده هم هستن صد البته. مهاجرت به معنی سهم نداشتن از خوشبختی پدر و مادر اون مهاجر نیست. شما چطور خوشبختی رو استنباط میکنید؟ تا جایی که میدونم مهاجرت خوشبختی نمیاره و این خود فرد هست که میتونه برا خودش در هر جای زمین خوشبختی رو بیافرینه. عده های بسیاری هستند که چند ساله هم رفتن و هی غر میزنن از رفتنشون که اگر میدونستم این بود این همه تلاش نمیکردم!!
در ضمن شما باید خانواده ها رو جدا کنید. دسته ای هستند که بچه هاشون از همون اول هم روی پای خودشون بزرگ شدند و پدر و مادر آنچنان کمکی براش نکردن. این فرد باید هم به قولی (افکار غربی گون!) داشته باشه و بگه تا حالا که خودم بودم از این به بعد هم خودم هستم و خودم!
البته موارد استثنا هم هست.
دسته ای هستند خوب پدر و مادرشون خیلی کمک کردن ولی بعد رفتن همه چی فراموش میشه که باز این هم عده شون کم هست. اینجا هم اونایی که از خانواده گله دارن اونایی هستن که پدر و مادرشون براشون سد میشه واسه رفتن به دلایل مختلف که اینجا نمیگنجه. هر چند خودم اعتقاد دارم صلاح مملکت خویش پدر و مادر دانند!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.