27-12-2015, 11:14 PM
(27-12-2015, 08:31 PM)maryam.m نوشته: سلام
یک راهنمایی از دوستان می خواهم
من قصد دارم پاییز سال آینده (2016) برای دکتری اقتصاد اپلای کنم ولی به خاطر درگیری مقالات هنوز به طور جدی برای خواندن زبان شروع نکردم. سطح زبان من هم در حد متوسطه.
هنوز یکسال از تاریخ دفام نگذشته.
یک مقاله علمی پژوهشی داخلی که مستخرج از پایان نامه است، دارم و روی مقاله دوم که این هم مستخرج از پایان نامم است دارم کار می کنم و قصد دارم برای ژورنال های ISI بفرستم. یک مقدار نگرانم از اینکه زمان گذاشتن روی این مقاله باعث شود که از گرفتن نمرات خوب آزمون های زبان غافل بشوم.
موضوع مقاله جدید است و خیلی زمان می برد برای اثبات قوی این قضیه که خروجی مقاله درست است و بعد چالش های اصلاحیه و... (البته بیشتر تخمین ها انجام شده) به نظرتون راه حل چیست؟ دیگه مقاله رو ادامه ندم و تمرکزم رو روی تافل و جی آر ای بذارم؟
زمان زیادی هم ندارم تقریبا 9 ماه (تا آخر شهریور) وقت دارم.
از اواخر شهریور تا الان درگیر مقاله دوم بودم و زمان زیادی براش گذاشتم و دلم نمی آید کنار بگذارم (البته اول قصد داشتم برای ژورنال داخلی بفرستم که بعد تصمیم به ژورنال انگلیسی شد) راه حل منطقی چیست؟
دلیل اینکه اصرار بر مقاله دوم و انگلیسی دارم به دلیل دانشگاهیه که در مقطع لیسانس خوندم و اینکه باعث نشه که پذیرش از یک دانشگاه خوب در آمریکا رو از من سلب کنه.
لیسانس اقتصاد نظری از دانشگاه آزاد واحد قائم شهر با معدل 16.56 و فوق لیسانس اقتصاد نظری از دانشگاه تربیت مدرس با معدل 18.02
آیا واقعا داشتن لیسانس در این دانشگاه باعث از دست دادن فرصت های قبولی خوب در دانشگاه های آمریکا می شود.
اگر بخواد یک مقایسه انجام شود کدام بهتر است؟ یک مقاله ISI در ژورنال متوسط و نمرات زبان متوسط (یا شاید هم پایین) یا بدون مقاله ونمرات زبان خوب
واقعا بهترین راه حل چیست؟
سلام
راستش سیستم دانشگاهی کشوری که براش اپلی خواهید کرد خیلی موثره تو پاسخ این سوال که انرژی تون رو برای مقاله بگذارید یا برای نمرات آزمون ها.
اگر برای امریکا باشه نمرات آزمون های زبان و GRE یا GMAT (البته نمی دونم برای اقتصاد اجباریه یا یا نه) خیلی مهمه به طوری که بدون اونا داشتن مقاله خوب هم کمکی نمی کنه. یعنی شما وقتی حداقل های پذیرش رو نداشته باشید مقاله کمکی نمی کنه ولی با داشتن نمرات رقابتی شانس قبولی و فاند دارید. مثلا با داشتن نمره زبان خوب معمولا شانس فاند TA وجود داره هرچند که مقاله هم نداشته باشید.
اما مثلا برای کانادا که فاند دست استاده شما بدون مقاله شانس خیلی کمی دارید که نظر استادی رو جلب کنید.
برای استرالیا نمره زبان در حد مینیموم کافیه و زیاد بودنش تاثیری نداره و مثلا GRE هم که نمی خوان ولی داشتن مقاله واجبه. پس اینجا راهتون معلوم میشه.
در مورد اسم و رسم دانشگاه کارشناسی خوب مهم هست ولی داشتن ارشد از دانشگاه شناخته شده تعدیلش می کنه. اصولا بحث دانشگاه های ایران بیش از اونکه به "سطح علمی" عام اون دانشگاه ربط داشته باشه به بحث "شناخته شده بودن" اون دانشگاه برای دانشگاه مقصد ربط داره. مثلا اگه تو دانشگاهی که براش اپلی می کنید قبلا دانشجوی دانشگاه آزاد گرفته باشن نشونه خوبیه چون رفتن و خودشون رو نشون دادن. اینکه تو دانشگاه مورد بگردید ببینید قبلا دانشجو از دانگاه شما گرفتن خیلی مهمه. حتی دانشگاه هایی تو آمریکا هستن که مثلا رزومه متوسط از شریف رو به راحتی میگیرن ولی رزومه قویتر از امیرکبیر (یا تربیت مدرس) رو نه. فکر نکنم سطح علمی کلی اینا خیلی فرق داشته باشن. این پش فرض اون دانشگاه مبدا هست که بر اساس تجربه فبلی یا استادهای ایرانی و... تصمیم گیری می کنه.