09-08-2013, 05:26 PM
(07-08-2013, 11:21 PM)'mayra' نوشته:سلام دوستان، ممنون می شم کمکم کنیدلیسانس مهندسی صنایع- امیرکبیر- 14.7فوق لیسانس اقتصاد- دانشگاه تهران- 18.2تافل امتحان ندادم اما احتمالا بین 90 تا 100 میشمGRE، هم writing و ریاضیش برام راحته اما لغاتش رو خیلی مسلط نیستم و احتمالا یه نمره متوسط بیارم4 سابقه کاری (2 سال مرتبط)یه مقاله Submit کردم و مقاله دوم رو هم احتمالا تا آخر پاییز submit می کنمدر حال حاضر هم یه کتاب(به زبان فارسی) در دست چاپ دارمبرای Business Schoolها رشته finance میخوام اقدام کنم، به نظر شما چقدر شانس خواهم داشت؟ برای دانشگاه های رنک 50 تا 150 چقدر احتمال داره که بتونم فاند بگیرم؟با تشکر
شرایط شما خوبه و مدرکتون هم از دانشگاه های خوشنامه....
به طور کلی بین ایرانی ها میتونم بگم که وضعتون خوبه... (اگرچه نگفتید مقاله رو کجا سابمیت کردید)
اما بیزینس اسکول ها خیلی گیرن و به راحتی فاند نمیدن... برای همین نمیشه گفت صد در صد شانس دارید... البته فایننس یکم راحت تره که اون دیگه بستگی به قدرت مخ زنی تون داره با توجه به رشته های مختلفی که خوندید... اگه بتونید ربط مناسبی پیدا کنید که وضعتون بهتر هم میشه...
به طور کلی به نظر من بیشتر از پنجاه درصد شانس فاند گرفتن دارید... و این رو دارم بد بینانه میگم
موفق باشید
به طور کلی بین ایرانی ها میتونم بگم که وضعتون خوبه... (اگرچه نگفتید مقاله رو کجا سابمیت کردید)
اما بیزینس اسکول ها خیلی گیرن و به راحتی فاند نمیدن... برای همین نمیشه گفت صد در صد شانس دارید... البته فایننس یکم راحت تره که اون دیگه بستگی به قدرت مخ زنی تون داره با توجه به رشته های مختلفی که خوندید... اگه بتونید ربط مناسبی پیدا کنید که وضعتون بهتر هم میشه...
به طور کلی به نظر من بیشتر از پنجاه درصد شانس فاند گرفتن دارید... و این رو دارم بد بینانه میگم
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز