29-03-2015, 01:17 PM
(29-03-2015, 12:08 AM)'sajad-rs232' نوشته: با سلام
دوستان ممنون میشم راهنمایی برمایید
بنده مدتی است سایت شمارا پیگیری می کنم و به این نتیجه رسیدم که برای پذیرش و اخذ فاند در مقطع دکترا نیاز به 6 عامل است( در رشته های مدیریتی)1_معدل لیسانش و ارشد 2-دانشگاهی که از ان فارغ التحصیل میشویم 3-مقاله معتبر 4- تافل بالای 90 5-نمره قابل قبول در ازمون gmat و 6- سابقه کار.(اگه اشتباه فکر می کنم بفرمایید لطفا)
بنده رشته لیسانسم برق بوده با معدل 15/5 و الانم مقطع ارشد میخونم دانشگاه تهران رشته mba بصورت مجازی معدل ارشدمم انشالا بالای 17 خواهد بود مقاله هم دارم 2 تا isi و بیش از 7 سال سابقه مدیریتی و سرپرستی پروژه دارم. فقط مشکلم زبانه که الان مشغول به خوندن ان هستم.و یکم زبانم خوب بشه جیمت رو شروع میکنم.یک سری اطلاعات دارم و خیلی چیزهارو هم نمیدونم و برام گنگه. من با یه استاد ایرانی از امریکا مکاتبه کردم و گفتم که مجازی میخونم ایشون فرمودن نگرانی از این بابت نداشته باش اینجا(امریکا) هم خیلی ها بصورت مجازی درس میخونن و گفتن فقط نمره زبان و جیمتت رو برام بفرست.نظر شما در این مورد چیه؟ ببینید من باید حداقل 1/5 وقت بزارم برای خوندن زبان و جیمت در شرایطی که متاهل و شاغل هستم. این در حالیه که هیچ اشنایی با ازمون تافل و جی مت ندارم.من جیمت کنکور رو 30 درصد زدم اصلا سطح دشواری این ازمون چگونست؟ چقدر با ازمون جیمت داخل که توی کنکور میاد فرق میکنه؟لطفا نفرمایید که به ازموناش مراجعه کنید که مراجعه کردم و چون همش زبان اصلی بود چیزی نفهمیدم جونکه تازه شروع به خوندن زبان کردم.بعد1/5 سال من سنم35 سال شده و دارم به این فکر می کنم که اصلا ارزش داره یا نه من داخل بخونم بهتره؟ پس سوالاتمو اینطور هم بیان می کنم:
1) ارزش داره من 1/5 سال بشینم خر بزنم و تافل و جیمت بخونم که ایا ببینم فاند میدن یا نمیدن؟
2)ادامه تحصیل در مقطع دکترا با زندگی متاهلی با فاندی که میدن امکان پذیر هست؟
3)اصلا امکان ادامه تحصیل درمقطع دکترا دررشته مدیریتmis یا منابع انسانی یااستراتژیک بالیسانس برق و ارشد mbaممکنه؟
4) اگه هست امکان جذب هیات علمی شدن در داخل وجود داره چون گرایشها در هر مقطعی فرق کرده؟
5)من کسی رو ندیدم که کتابای جیمت زبان اصلی رو بخونه در واقع هرچی گشتم تو انقلاب پیدا نکردم پس اینایی که میخونن از روی چی میخونن؟
6)با معدل لیسانس15/5 ارشد17/2 از دانشگاه تهران دو تا مقاله isi و 2 تا داخلی و 6 سال سابقه با بیمه و زبان و جی مت هم که الان نمیدونم چند میشم میتونم روی فاند گرفتن امیدوار باشم؟
7)توسایت خوندم که نوشته بود mba یه مدرک مثلا اموزشیه و ارزش دیگه ای نداره.ایا برای پذیرش گرفتن اونو به عنوان یه مدرک ارشد قبول دارن؟
8)سوال اخر اینکه چقدرباید روی این تصمیمم حساب کنم؟کل فکر و ذهنمو بزارم یا اینکه احتمالش 10درصده و بیخیالش بشم ؟
سلام بر شما دوست عزیز
1- بنظر من احتمال فاند گرفتن شما زیاد نیست. با توجه به اینکه شما تا انزمان 35 سایه خواهی شد که من الان هستم. زمانی هست که ادم باید در زندگی ثبات داشته باشه بتونه برای خانوادش اسایش فراهم کنه و قبول ریسک اپلای و شروع زندگی از زیر صفر ان هم برای فردی متاهل بنظر من اشتباه هست.
2- اگر بتونی فاند بگیری یک زندگی خیلی ساده دانشجویی با همسرتون خواهید داشت و تصور سطح زندگی ایران را نداشته باشید بهر حال زندگی دانشجویی اینور اب ساده هست
3- والا در امریکا امکان داره چون نمرات دروس ریاضی شما بنظر من اگر بالا باشه در تحلیل های اماری مدیریتی می تواند کمک خوبی برای شما باشه
4- والا جذب هیات علمی داخل شدن شاید با توجه به تفاوت رشته شما چندان ساده نباشد. بنظر من دکتری را در داخل به عنوان شغل در نظر نگیرید شاید بهتر بتونی تصمیم بگیری
5- افست کتابهای جیمت را میشه پیدا کرد و البته می توانی پی دی اف انها را از اینترنتم پیدا کنی
6-والا دانشگاه خوبی تحصیل کردی بنظر من با توجه به معدلهای خوبت و متاسفانه تفاوت رشته خیلی نمیشه محکم نظر داد
7- بله به عنوان ارشد قبول می کنند
8- والا من که در سن 35 سالگی مجرد امدم اینور اب به عنوان یک فردی که ازادی های اینور برام جذاب نبوده فقط می تونم بگم ارامشش خوبه ولی برای رسیدن به جایگاهی که در ایران داشتم حداقل 8 سال باید زحمت بکشم راستش هر کسی یک نظری داره من اگه زمان بر می گشت عقب دوباره قرار بود اونهمه زحمت بکشم نمی امدم البته اگه رشتم فنی بود نظرم فرق می کرد.
1- بنظر من احتمال فاند گرفتن شما زیاد نیست. با توجه به اینکه شما تا انزمان 35 سایه خواهی شد که من الان هستم. زمانی هست که ادم باید در زندگی ثبات داشته باشه بتونه برای خانوادش اسایش فراهم کنه و قبول ریسک اپلای و شروع زندگی از زیر صفر ان هم برای فردی متاهل بنظر من اشتباه هست.
2- اگر بتونی فاند بگیری یک زندگی خیلی ساده دانشجویی با همسرتون خواهید داشت و تصور سطح زندگی ایران را نداشته باشید بهر حال زندگی دانشجویی اینور اب ساده هست
3- والا در امریکا امکان داره چون نمرات دروس ریاضی شما بنظر من اگر بالا باشه در تحلیل های اماری مدیریتی می تواند کمک خوبی برای شما باشه
4- والا جذب هیات علمی داخل شدن شاید با توجه به تفاوت رشته شما چندان ساده نباشد. بنظر من دکتری را در داخل به عنوان شغل در نظر نگیرید شاید بهتر بتونی تصمیم بگیری
5- افست کتابهای جیمت را میشه پیدا کرد و البته می توانی پی دی اف انها را از اینترنتم پیدا کنی
6-والا دانشگاه خوبی تحصیل کردی بنظر من با توجه به معدلهای خوبت و متاسفانه تفاوت رشته خیلی نمیشه محکم نظر داد
7- بله به عنوان ارشد قبول می کنند
8- والا من که در سن 35 سالگی مجرد امدم اینور اب به عنوان یک فردی که ازادی های اینور برام جذاب نبوده فقط می تونم بگم ارامشش خوبه ولی برای رسیدن به جایگاهی که در ایران داشتم حداقل 8 سال باید زحمت بکشم راستش هر کسی یک نظری داره من اگه زمان بر می گشت عقب دوباره قرار بود اونهمه زحمت بکشم نمی امدم البته اگه رشتم فنی بود نظرم فرق می کرد.
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]