(03-08-2015, 01:20 AM)babielnino نوشته: مقطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: دکترا
رشته مورد نظر: یکی از گرایشهای مدیریت
معدل لیسانس: 13.05
رشته لیسانس: مهندسی صنایع گرایش تولید صنعتی
دانشگاه لیسانس: ازاد
معدل ارشد: 17.85
رشته ارشد: مدیریت صنعتی
دانشگاه ارشد: ازاد
مدرک زبان انگلیسی: ایلتس تا پاییز امسال 6.5
سایر مدارک زبان:
مقالات خارجی: 2تا ISI
مقالات داخلی:
کنفرانس:
تالیف کتاب:
سابقه کار: 1سال البته غیر بیمه ی
سایر مدارک: مدارک دورهای کنترل پروژه و ISO
دانشگاه مورد نظر برای پذیرش (پیشنهادی): نروژ فنلاند و هلند ....... و اینکه اصلا امکان بورس گرفتن هست با این شرایط؟
با سلام
دوست عزیز اول باید بگم شانس پذیررش و بورس در رشته های مدیریتی خلی دشوار هستش.
و اما کیس شما:
معدل لیسانس شما پایینه و نقطه ضعف شما اینه.
در مورد مدرک زبان که حداقل باید ایلتس 6.5 داشته باشین.
معدل ارشد شما خوبه.
دوره های کنترل پروژه MSP و ایزو هم که دارین تاثیر مثبت داره.
در مورد اینکه چه گرایشی رو میخواین ادامه بدین من میگم سعی کنین همون رشته لیسانس خود رو ادامه بدین و براحتی میتونین
انجام بدین چون رشته ارشد شما هم خیلی مرتبطه (شانس پذیرش در سایر گرایش های مدیریت ضعیفه) . یا هم برین دنبال دپارتمان ههای مدیریت و بزینس , دنبال گرایشهای تحقیق و عملیات - لجستیک و مدیریت زنجیره تامین بگردین .
من در این دو رشته یعنی مهندسی صنایع و مدیریت صنعتی که البته در دوره دکتری بیشتر به صورت موضوعاتی با عنوان هایی که ذکر کردم قابل یفت هستند را مصلحت میدونم .
ببینین دو تا مقاله ای که نوشتین در چه موضوعاتی هستن , اگر موضوع مقالات شما مربوط به صنایع و صنعتی باشه , برین دنبال استاد در دپارتماهای مهندسی صنایع - مدیریت ساخت - مهندسی مدیریت و بعضا بیزینس اسکول ها که در رزمینه های صنایع کار میکنن استاد پیدا کنین و اپلای کنین .
من متاسفانه اصلاعات در مورد اینکه کدوم کشور ها کدوم دانشگاه ها صنایع ارایه میکنند رو ندارم و برای همین از این بابت کیس شما رو ارجاع میدم به مدیر عزیز جناب Shihan تا راهنماییتون کنن.
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana