27-08-2015, 01:31 AM
(27-08-2015, 01:17 AM)علی زهره روژان نوشته: من دانشگاه تورنتو رو سرچ کردم و دیدم کمیته پذیرش دارن و گفته بودن مدارکتونو مستقیما به کمیته بفرستین.حتی به دپارتمان هم ایمیل زدم و اونا گفتن نیازی نیست با اساتید مکاتبه کنم.دوستی بهم گفت وقتی اینطوری میگن اگه با اساتید مکاتبه کنی اونها ناراحت میشن و خوششون نمیاد زیرآبی بری و اول نظر استاد رو جلب کنی.من برای پاییز 2016 میخوام اقدام کنم.به نظرتون با این اوصاف از اواخر شهریور به اساتید ایمیل بزنم یا مستقیما تو ددلاین مدارکمو بفرستم دپارتمان؟ و اگه به اساتید بگم در حال مقاله نوشتنم و پروسه و موضوع مقاله هامو توضیح بدم میتونم امیدوار باشم یا اصلا کلا بذارم سال بعد اپلای کنم؟
شما کی میرسی تورنتو؟
بله چند دانشگاه اول کانادا کمیته نظر اصلی رو میده اما ایمیل زدن بی فایده نیست! نهایتش استاده میگه دست من نیست. چیزی از دست نمیدین شما. البته برای اپلای امسال که ایران هستین فرقی با بقیه ندارین برای سال بعد اگر یه مدت کار کنید در یک آز شانستون بالا میره.
در حال نوشتن مقاله رو میتونید اگر مصاحبه کردن بگید یا در SOPبنویسید. به استاد مربوطه که دارید باهاش مقاله رو مینویسید بگید در ریکامتون حتما به مقاله اشاره کنه. به هر حال امسال اپلای کنید نهایت نشد میره برای سال بعد. دانشگاه یورک رو هم یه نگاه بکنید تورنتو هست اگر اشتباه نکنم و سطحش معمولیه