27-08-2012, 10:08 AM
(27-08-2012, 01:15 AM)blur نوشته: سلام...یه سوال: من اگر بعد امتحان GRE شروع کنم به ارسال میل (اول آبان)، دیر میشه به نظرتون؟ چون علاوه براینکه بیشتر میخوام رو امتحان تمرکز کنم، یه کار هم انجام دادم که در مرحله پایانی آنالیزش هست و واقعا خیلی خوبه اگه بتونم مقاله شو بنویسم و تو رزومه م داشته باشم. کار خیلی خوبیه (البته اگه جواب آنالیز خوب باشه!). نظرتون چیه دوستان؟مسلما هرچه قدر رزومه شما کاملتر باشه شانس بیشتری برای جلب نظر استاد دارین. ولی نباید فراموش کرد که اساتید در فصل اپلای حجم بسیار زیادی ایمیل رو دریافت میکنن. معمولا بهترین زمان برای تماس با اساتید رو آخر شهریور و اوایل مهر توصیه میکنن. البته در این زمان ها معمولا رزومه اکثر افراد کامل نیست و امتحان زبان و یا GRE ندادن. ممکنه بعضی اساتید بگن اول برو امتحان بده که نمرت مشخص بشه بعد ایمیل بزن ولی اکثرشون رزومه پژوهشی افراد رو بررسی میکنن.
خیلی ممنون
شما میتونین به اساتید ایمیل بزنین و برفرض اگر استادی پیدا کردین که موضوع کاریش به همین مقاله ای که شما دارین مینویسین مربوط بود در مورد مقاله هم بهش بگین که دارین آنالیزهاش رو انجام میدین و به زودی سابمیت میشه. در واقع میتونین در رزومتون به عنوان working paper اون رو ذکر کنین.
اگر جواب خوبی از اساتید دریافت کردین که هیچ وگرنه بعد از تمام شدن مقاله و دادن امتحان GRE هم میتونین دوباره به اساتید ایمیل بزنین.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.