28-10-2012, 05:24 PM
سلام و خسته نباشین
میخوام بدونم کره هم آیلتس رو قبول داره هم تافل یا فقط آیلتس؟
everythings gonna be alright
بورس تحصیلی کره جنوبی
|
28-10-2012, 05:24 PM
سلام و خسته نباشین
everythings gonna be alright
(28-10-2012, 05:24 PM)سحر نوربخش نوشته: سلام و خسته نباشین دوست من، اینکه دانشگاه چه مدرک زبانی رو قبول داشته باشه، بستگی مستقیم به اون دانشگاه داره و نمیشه نسخه ای کلی پیچید و شما باید این مورد رو از طریق سایت دانشگاه هدفتون بررسی کنید. البته تا جایی که من اطلاع دارم، اکثر دانشگاه ها هر دو مدرک زبان (تافل/آیلتس) رو میپذیرند.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
02-11-2012, 09:50 AM
سلام
دوست عزیز سطح دانشگاههای کره تو رشته مهندسی سیستم یا صنایع در مقطع دکترا چطور هست؟ از نظ رنکینگ جهانی چه رتبه ای بهش میدید؟
02-11-2012, 01:29 PM
(02-11-2012, 09:50 AM)pezhman نوشته: سلامدوست عزیز. وضعیت مهندسی صنایع و سیستم در شرق اسیا شاید به جرات بشه گفت در کنار چین و ژاپن از بهترین های این رشته هستند. دانشگاههای با رنکینگ بالا هم این رشته رو ارائه میدهند که میشه به دانشگاه SNU , KAIST , POSTECH , Busan اشاره کرد. از لحاظ رنکینگ QS هم در رده 50 تا 200 دنیا قرار دارند. بهتره برای دیدن لیست و ادرس دانشگاهها به این لینک مراجعه نمایید. ازاد اندیش باشید " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
11-11-2012, 06:56 AM
سلام با تشکر فراوان از زحماتتون.من دانشجوی زبان چینی در مقطع کارشناسی
دانشگاه اصفهانم.میخواستم بدونم با این رشته میتونم در دانشگاه کره به تحصیل ادامه بدم؟چطوری و از کی باید برای گرفتن بورس اقدام کنم؟ممنون میشم اگه کمکم کنید.
11-11-2012, 08:32 AM
(11-11-2012, 06:56 AM)shivashin15 نوشته: سلام با تشکر فراوان از زحماتتون.من دانشجوی زبان چینی در مقطع کارشناسیدروود. بله چرا که نه می توانید برای دانشگاههایی که این رشته را ت مقاطع بالاتر ارائه می کنند ادامه دهید. اما من پیشنهاد میکنم برای زبان چینی چرا واسه خود چین اقدام نمی کنید؟؟؟ اونجا هم انواع بورسهای کونفسیوس، بورس CSC و بورس خود دانشگاه وجود داره در ضمن شما در محیط کاملاً چینی به راحتی می توانید سطح زبان خود را نکمیل نمایید. برای بورس هم در تاپیکهای مربوط توضیح داده ام. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
11-11-2012, 04:47 PM
سلام
من مدت کمی است که به تحصیل در کره جنوبی علاقه مند شده ام اما نمیدانم چه کاری انجام دهم و در ضمن من در مقطع سوم دبیرستان هستم و علاقه مند به شیمی هسته ای. اگر امکان دارد پاسخ دهید. متشکرم.
11-11-2012, 06:03 PM
(11-11-2012, 04:47 PM)muhammedafshari نوشته: سلامدوست عزیز. بهتره مطالب این تاپیک رو بدقت بخوانید و اگر سوالی بود که اشاره نشده به اون پاسخ خواهم داد. در ضمن برای دوره لیسانس بنده اصلاً توصیه نمیکنم تشریف ببرید چون بیشتر کورسها به زبان کره ای است و اینکه ما دانشگاههای خوبی در داخل داریم و فرصتش هم برای شما محیاست که در مقطع لیسانس در ایران باشید سپس برای فوق و دکتری اقدام کنید. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public (18-11-2012, 01:35 AM) نوشته: سلام . من 18 سالمه و دارم برای سال دوم کنکور میخونم. رشته تجربی هستم .دروود بر شما. اول از همه اگر به طور سرسری یه نگاهی به تاپیک می نداختید برخی از سوالاتون رو گرفته بودید. در ضمن امسال وضعیت بورس خیلی جالب نبود بطوری که به نظر من اقدام کنین!ولی اضلا امید نداشته باشین.چون متاسفانه برخلاف چیزی که فکر می کردم توی سفارت هم بند پ وجود داره!من خودم یکی از کسانی میشاسم که برای لیسانس اقدام کرده بود و موفق شد ولی کسانی رو میشناختم که رزومه شون واقعا عالی بود.اما حتی برای مصاحبه هم بهشون زنگ نزدن.با اینکه نظر خوبی نیست ولی با این ایده برین جلو که نمیشه!که اگه نشد اعصابتون به هم نریزه.از طریق سفارت اقدام کردن هم هزینه ی زیادی نداره. در ضمن در کل زیاد هم به این برنامه تکیه نکن چون فقط 3-4 نفر می پذیرن و اپلای کردن در زمان درست و مکان درست اصلی ترین فاکتور هست که چون کسی این دو تا فاکتور را نمی دونه بهتره بگیم اینکه شانس بیاری در زمان درست با فرد درست تماس بگیری و اون فرد (استاد) نیاز به دانشجو داشته باشه و پول هم داشته باشه خیلی مهمه پس واسه بالا بردن شانس خودتون باید تعداد این درخواست ها را به شدت زیاد کنید اینکه فقط واسه یک موسسه اپلای کنی و منتظر جواب مثبت باشی اشتباه است در ضمن بورس لیسانس تنها یکبار در شهریور ماه داده میشه. بطور کلی اگر بورس رو گرفتید نیاز به نشان دادن اون صورتحساب بانکی نیست و همچنین بهتره همه سوالات رو از طریق سایت زیر پیگیری کنید. http://www.niied.go.kr/eng/index.do " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
19-11-2012, 02:30 PM
سلام
در مورد بورس دولتي كره جنوبي آيا بايد بازم با استاد يا دانشگاه خاصي در تماس باشيم يا نه فقط مراجه به سفارت و تحويل مدارك كافيه؟ بعد اينكه مدارك ترجمه شده ميخوان يا فارسي هم ميشه؟ من تير ماه سال ديگه ليسانسم رو ميگيرم. ولي چون معدل ديپلمم خوبه ميخوام با ديپلم اقدام كنم < مشكلي كه پيش نمياد؟ سپاس |
|