سلام دوستان خسته نباشید من میخوام بورسیه از کره جنوبی بگیرم میخوام برم کلاس زبان دو سال خیلی بشه دو سال ونیم وقت دارم میخوام ازتون راهنمایی بگیرم کلاس زبان کجا برم مجتمع فنی تهران (زیرمجموعش توی شهرمون) یا برم کانون زبان ایران؟میشه راجع به فشرده اش هم توضیح بدید؟کتابی چیزی هم میتونید بهم معرفی کنید؟من زبانم خیلی ضعیفه باید قویش کنم در حد آیلتس 6.5 یا 7 کجا برم ثبت نام کنم که عالی تدریس کنه و چیا بخونم؟ممنون میشم جواب بدید
بورس تحصیلی کره جنوبی
|
29-09-2014, 04:57 PM
(28-09-2014, 01:06 AM)'eliha1' نوشته: سلام دوستان خسته نباشید من میخوام بورسیه از کره جنوبی بگیرم میخوام برم کلاس زبان دو سال خیلی بشه دو سال ونیم وقت دارم میخوام ازتون راهنمایی بگیرم کلاس زبان کجا برم مجتمع فنی تهران (زیرمجموعش توی شهرمون) یا برم کانون زبان ایران؟میشه راجع به فشرده اش هم توضیح بدید؟کتابی چیزی هم میتونید بهم معرفی کنید؟من زبانم خیلی ضعیفه باید قویش کنم در حد آیلتس 6.5 یا 7 کجا برم ثبت نام کنم که عالی تدریس کنه و چیا بخونم؟ممنون میشم جواب بدید دروود بر شما دوست عزیز
خیلی فرقی نمیکنه کدوم موسسه یا اموزشگاه برید مهم اینه که استادش خوب باشه و بتونه تو کوتاه مدت شما رو راه بندازه. در خصوص کتاب زبان مناسب زبان کره ای من تا اونجا که اطلاع دارم اینجا بهترین کتابها رو براساس سطوح مختلف طبقه بندی میکنه. اینجا هم میتونی به یادگیری خودت کمک کنه. و نرم افزار رزتا استون برای زبان کره ای میتونه مفید باشه. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
30-09-2014, 04:40 PM
سلام من دانشجوی رشته کارشناسی پیوسته معماری دانشگاه آزاد هستم می خواهم برای ادامه تحصیل برم کره جنوبی معدل کارشناسیم احتمالا ه چیزی حدود 19/70 می شه و دو تا مقاله isi هم دارم اگر هم امسال ایلتس امتحان بدم نمره احتمالا بالای 7 می شه می خواستم بدونم کوم دانشگاه های کره قبول می شم و اگه بخوام فند هم بگیرم چی می تونم دانشگاه KAIST قبول بشم ؟ اصلا برای معماری انتخاب درستیه لطفا می شه راهنماییم کنید بهترین دانشگاه هایی که می تونم اپلای کنم کدومن راستی یه سؤال قبلا هم پرسیدم ولی بازم می پرسم اگر زبان کره ای رو بلد باشم اونجا دیگه لازم نیست زبان کره ای رو یاد بگیرم؟
30-09-2014, 08:36 PM
سلام آیا برای ادامه تحصیل برای فوق لیسانس معماری SNU انتخاب مناسبی هست ؟
04-10-2014, 11:30 PM
سلام بر شما .خسته نباشيد
يه سوالي دارم كه من با اين شرايط [font][size=14px]:[/size][/font] [align=right]مدرک کارشناسی برق قدرت از دانشگاه پیام نور با معدل ۱۶٫۹۳ [align=right]مدرک کارشناسی ارشد همین رشته از دانشگاه سراسری با معدل ۱۶٫۸۶ [align=right]نمرات من در GRE: [align=right]Verbal: 456 [align=right]Quantitative: 590 [align=right]Writing: 3.8
شانسي دارم ؟
05-10-2014, 08:02 PM
(04-10-2014, 11:30 PM)'chancellor9119' نوشته: سلام بر شما .خسته نباشيدسلام به شما. شانست خوب اما باید نمره زبان بالا داشته باشی و اینکه با استاد مکاتبه کنی که بتونی فاند بگیریخلاصه از چند ماه دیگه شروع به تقویت رزومه کن و با استادها در دپارتمان خودت تماس بگیر " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
05-10-2014, 08:36 PM
سلام یه سؤال شما می دونید وضع معماری توی کره جنوبی چطوره ؟ اعتبار رشته معماری توی کره جنوبی در چه حدیه ؟ فاند گرفتن از دانشگاه برای این رشته نسبت به رشته های دیگه راحت تره؟ و یه سؤال دیگه: اگر اونجا توی این رشته تحصیل کنم شانس پیدا کردن کار برای این رشته توی کره جنوبی چطوره؟
06-10-2014, 04:31 PM
سلام من تازه عضو شدم مطالب و خوندم ولی یه سری ابهامات برام مونده[img]images/smilies/smile.gif[/img] من تو استان مازندران شهرستان امل هستم و در حال حاضر ترم 7 رشته نرم افزارم و قصد دارم بعد تمام شدن درسم به کره برم و میخوام هنر و طراحی لباس بخونم البته اونم میخوام واسه لیسانس دوباره برم میخوام بدونم من برای گرفتن اطلاعات بیشتر در مورد اینکه به کدوم دانشگا برم و ارائه ی مدارکم باید به کجا مراجعه کنم ؟موسسه خاصی هست؟و اینکه امکانش هست بعد تحصیل اونجا بهم اقامت بدن.... لطفا جواب بدین خیلی گیج شدم
09-10-2014, 07:50 AM
(05-10-2014, 08:36 PM)'Mohammadsr' نوشته: سلام یه سؤال شما می دونید وضع معماری توی کره جنوبی چطوره ؟ اعتبار رشته معماری توی کره جنوبی در چه حدیه ؟ فاند گرفتن از دانشگاه برای این رشته نسبت به رشته های دیگه راحت تره؟ و یه سؤال دیگه: اگر اونجا توی این رشته تحصیل کنم شانس پیدا کردن کار برای این رشته توی کره جنوبی چطوره؟ Dear Applicant
The Architecture program is combined with Art or Civil department. I guess that this program is more popular in South Korea than other same programs in Asia. if you are applying to obtain any fund assistant then you must have good educational background for that. The Finding a job while it is related to your major deponds on that requirnments of company. maybe they need some expert with more than 5 yrs job experience or some ppl force who fluent in S.Korean language " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public |
|