30-06-2015, 06:21 AM
برای study plan خودشون میگن که چه سوالایی رو باید جواب بدیم؟ اگه بله برای سال های قبل رو از کجا پیدا کنم؟
بورس تحصیلی کره جنوبی
|
30-06-2015, 06:21 AM
برای study plan خودشون میگن که چه سوالایی رو باید جواب بدیم؟ اگه بله برای سال های قبل رو از کجا پیدا کنم؟
30-06-2015, 08:51 AM
(30-06-2015, 06:21 AM)vesta نوشته: برای study plan خودشون میگن که چه سوالایی رو باید جواب بدیم؟ اگه بله برای سال های قبل رو از کجا پیدا کنم؟ خیر، دوست عزیز study plan در واقع نمونه ای از اهداف و کارهایی است که در گذشته انجام داده و قراره شما در اینده انجام بدهید هیچ ربطی به ازمون و این حرفها نداره. اینجا رو نگاه بندازید. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
05-07-2015, 02:01 AM
سلام من امسال كنكور دادم و فكرميكنم جز رتبه هاي ٢يا ٣ رقمي بشم يعني بتونم ي دانشگاه خوب قبول بشم، ميخوام توي دانشگاه رشته عمران بخونم،ميخوام براي ادامه تحصيل از اونجا بورسيه بگيرم (ما شرايط ماليم خيلي خوب نيست ميخوام بورسيه اي بگيرم كه خرج تحصيل اونجا برام رايگان بشه)از الان هم دارم براي تاپيك و تافل اقدام ميكنم تا بتونم به موقع مدركشون رو بگيرم.و اينكه بايد از الان برنامه بريزم كه چه كاراي بايد انجام بدم تا بتونم بورس بگيرم.ميشه ي توضيحي بدين كه من چه كارايي بايد در اينده انجام بدم؟(اولا من شنيدم كه بورسيه رو به دانش آموزاي نخبه ميدن!من اما من نخبه نيستم!و اينكه شنيدم بايد كلي ISI ارئه كنم تا بتونم بورس بگيرم اما ميگن ISI خيلي سخته و اصلا به اين راحتيا نيست و هركسي نميتونه و...)راستيتش من واقعا مصمم هستم براي همين دارم از الان برنامه ميريزم اما خوب با اين حرفايي كه درباره بورسيه زده ميشه من واقعا دارم نا اميد ميشم!
05-07-2015, 08:45 AM
(05-07-2015, 02:01 AM)Lidia نوشته: سلام من امسال كنكور دادم و فكرميكنم جز رتبه هاي ٢يا ٣ رقمي بشم يعني بتونم ي دانشگاه خوب قبول بشم، ميخوام توي دانشگاه رشته عمران بخونم،ميخوام براي ادامه تحصيل از اونجا بورسيه بگيرم (ما شرايط ماليم خيلي خوب نيست ميخوام بورسيه اي بگيرم كه خرج تحصيل اونجا برام رايگان بشه)از الان هم دارم براي تاپيك و تافل اقدام ميكنم تا بتونم به موقع مدركشون رو بگيرم.و اينكه بايد از الان برنامه بريزم كه چه كاراي بايد انجام بدم تا بتونم بورس بگيرم.ميشه ي توضيحي بدين كه من چه كارايي بايد در اينده انجام بدم؟(اولا من شنيدم كه بورسيه رو به دانش آموزاي نخبه ميدن!من اما من نخبه نيستم!و اينكه شنيدم بايد كلي ISI ارئه كنم تا بتونم بورس بگيرم اما ميگن ISI خيلي سخته و اصلا به اين راحتيا نيست و هركسي نميتونه و...)راستيتش من واقعا مصمم هستم براي همين دارم از الان برنامه ميريزم اما خوب با اين حرفايي كه درباره بورسيه زده ميشه من واقعا دارم نا اميد ميشم! دوست عزیز. به همه سوالات شما در همین تاپیک اشاره شده بی زحمت مطالعه کنید.، برای دانشجویانی که برای لیسانس بخوان برن سیستم گرفتن بورس همچنان سخته اما شدنیه. بهتره تاپیک رو بخونی. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
11-07-2015, 04:21 PM
با سلام. سطح علمی دانشگاه های کره در زمینه رشته مهندسی شهرسازی (urban planning-urban design) ) چجوریه؟ در سطح جهانی در جایگاه خوبی در این رشته هستند یا نه؟
با تشکر
11-07-2015, 09:28 PM
(11-07-2015, 04:21 PM)zoopa نوشته: با سلام. سطح علمی دانشگاه های کره در زمینه رشته مهندسی شهرسازی (urban planning-urban design) ) چجوریه؟ در سطح جهانی در جایگاه خوبی در این رشته هستند یا نه؟ مشکلی نداره. از دانشگاههای تاپ پذیرش بشی برای اینده شغلی و تحصیلی به مراتب مفید خواهد بود. رشته شهر سازی عموماً با دپارتمان معماری ارئه میشه. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
12-07-2015, 02:21 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 12-07-2015, 02:33 PM توسط whitelotus.)
سلام.میخواستم ببینم بهترین دانشگاه برای تحصیل در رشته پزشکی در سئول چیه؟و سال چند پزشکی در ایران اقدام ب بورس کنم بهتر و راحت تره؟و اینکه مقطع پزشکی چند سال طول میکشه در کره؟ممنون
من تو نظرات خوندم پزشکی بورس نمیشه.تحت هیچ شرایطی؟یعنی مورد استثنا نبوده تاحالا؟
13-07-2015, 09:12 AM
(12-07-2015, 02:21 PM)whitelotus نوشته: سلام.میخواستم ببینم بهترین دانشگاه برای تحصیل در رشته پزشکی در سئول چیه؟و سال چند پزشکی در ایران اقدام ب بورس کنم بهتر و راحت تره؟و اینکه مقطع پزشکی چند سال طول میکشه در کره؟ممنون بهترین دانشگاه پزشکی در کره جنوبی SNU می باشد که اقدام برای اون بستگی به معدل بسیار بالای شما و درخواست مدارک مربوطه است. مقطع اش هم بین 5-6 سال. ضمن اینکه بورس پزشکی کره بسیار سخته. با خود دانشگاه مکابه داشته باشید. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
14-07-2015, 05:02 PM
سلام.پدر و مادر من برای دانشگاه های کره موافق نیستن.میگن نسبت ب ایران سطح علمی ش پایینه.میخاستم ببینم همین طوره؟ مثلاپزشکی شهیر بهشتی با پزشکیSNU چقدر فرق داره؟ کدوم بهتره؟
14-07-2015, 06:00 PM
(14-07-2015, 05:02 PM)whitelotus نوشته: سلام.پدر و مادر من برای دانشگاه های کره موافق نیستن.میگن نسبت ب ایران سطح علمی ش پایینه.میخاستم ببینم همین طوره؟ مثلاپزشکی شهیر بهشتی با پزشکیSNU چقدر فرق داره؟ کدوم بهتره؟ دروود بر شما. ممکنه والدین شما ایده دیگری داشته باشن اما من بر حسب منابع موجود عرض میکنم مسلماً پزشکی و تحصیل در کره جنوبی بدون شک از ایران و دانشگاههای بالاتر هم مزایای و امتیازات خاص خودش رو داره. دیگه از دانشگاه اول کره جنوبی نمیشه بیش از این تعریف کرد!! " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public |
|