03-07-2017, 05:01 PM
كسي كه پدرش ديابت داره(حتي كارت ديابت گرفته شده)و شنوايي خودش رو حدود ٣٠٪ از دست داده،و به دليل مشكلات قلبي و گرفتگي عروق تخت مراقبت است،آيا به فرزندش كفالت داده ميشه يا نه؟
بيماريهاي پدر كه نيازمند مراقبت مشمول است
|
03-07-2017, 05:01 PM
كسي كه پدرش ديابت داره(حتي كارت ديابت گرفته شده)و شنوايي خودش رو حدود ٣٠٪ از دست داده،و به دليل مشكلات قلبي و گرفتگي عروق تخت مراقبت است،آيا به فرزندش كفالت داده ميشه يا نه؟
سلام دوستان
من خارج از کشور زندگی میکنم و دارم از طریق ماده 6 بهزیستی اقدام میکنم. پدرم مرحله اول بهزیستی رو رفتن و الان منتظر مرحله استانی هستیم آیا نیاز هست من برای کمیسیون استانی حتمآ ایران باشم؟ ممنون
16-09-2017, 11:18 AM
با سلام.پدر بنده دارای بیماری اسکیزوفرنی پانومرا هست.برادرم خدمت رفته و ازدواج کرده است.آیا من از طریق پدرم میتوانم کفالت را بگیرم؟زیرا واقعا به حضور من احتیاج دارند.
02-12-2017, 02:49 PM
با سلام پدر من از سال ۸۵ براثر سکته ی مغزی مبتلا به بیماریه میاستنی شده است به طوری بر اثرات حملات عصبی ناحیه چپ بدن به طور کامل فلج میشود وسابقه ی بستری در بیمارستان امام خمینی (ره)را دارد ومن پسر ارشد وفرزند ارشد خانواده میباشم و مشغول خدمت هستم اما تحت پوشش هیچ بیمه ای قرار نداریم ومنزلمان هم استیجاری میباشد ایا من میتوانم معافیت کفالت را بگیرم ؟؟ با تشکر
02-12-2017, 02:52 PM
لازم به ذکر است که اینجانب دارای خواهر و برادر کوچکتر هستم ک درحال تحصیل میباشند و متولد سال ۷۰ میباشم
02-12-2017, 04:13 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 02-12-2017, 04:13 PM توسط automotive.)
(02-12-2017, 02:49 PM)مهمان نوشته: با سلام پدر من از سال ۸۵ براثر سکته ی مغزی مبتلا به بیماریه میاستنی شده است به طوری بر اثرات حملات عصبی ناحیه چپ بدن به طور کامل فلج میشود وسابقه ی بستری در بیمارستان امام خمینی (ره)را دارد ومن پسر ارشد وفرزند ارشد خانواده میباشم و مشغول خدمت هستم اما تحت پوشش هیچ بیمه ای قرار نداریم ومنزلمان هم استیجاری میباشد ایا من میتوانم معافیت کفالت را بگیرم ؟؟ با تشکر (02-12-2017, 02:52 PM)مهمان نوشته: لازم به ذکر است که اینجانب دارای خواهر و برادر کوچکتر هستم ک درحال تحصیل میباشند و متولد سال ۷۰ میباشم سلام تنها قانون مرتبط قانون زیر است. 12 کلیه ضایعات عروقی مغزی همراه با نقص و یا علایم عصبی شدید با عارضه پایدار که موجب ناتوانی و اختلال در عملکرد روزمره فرد شده باشد. به نظر من با استناد به قانون 12 میتوانید کفالت پدر خود را دریافت کنید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
07-12-2017, 08:36 PM
سلام یک آدرس به من میدین که پرونده پدرم روبفرستم ببینیدکه شرایط معافی دا م یانه
07-12-2017, 09:47 PM
(07-12-2017, 08:36 PM) نوشته: سلام یک آدرس به من میدین که پرونده پدرم روبفرستم ببینیدکه شرایط معافی دا م یانه سلام به لینک زیر مراجعه کنید. لینک It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
02-02-2018, 12:56 AM
سلام فشار خون بالاي ١٦ پدرم و مشكل زانو شامل اين قانون ها ميشه مرسي از پاسختون
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
5 مهمان |