12-06-2016, 09:38 AM
(10-06-2016, 08:33 AM)invisible نوشته: بله دقیقا شما درست میگین با هر کسی که وارد هست حرف زدم همینو میگن . تشکر. ولی فکر کنم بهتره ویزا مولتی باشه اگر قرار بر این هست که اینکار رو بکنن درسته ? چون ویزای سینگل باز میتونه کارشونو سخت تر بکنه .
طبیعتا بهتره که ویزا مالتیپل باشه، ولی اون دیگه دست شما نیست و ممکنه بهتون ویزای مالتیپل بدند یا ندند.
ضمنا مطلبی که iman7 گرامی در پست قبل گفتند رو هم مد نظر داشته باشید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.