19-09-2017, 07:43 PM
سلام دوستان، مهندسی شیمی برای گرفتن ویزا به مشکل بر میخوره؟! اگه فول فاند باشی چی؟
تاثیر شرایط مختلف بر شانس گرفتن ویزای امریکا
|
19-09-2017, 07:43 PM
سلام دوستان، مهندسی شیمی برای گرفتن ویزا به مشکل بر میخوره؟! اگه فول فاند باشی چی؟
19-09-2017, 10:15 PM
(19-09-2017, 07:43 PM)lakistan نوشته: سلام دوستان، مهندسی شیمی برای گرفتن ویزا به مشکل بر میخوره؟! اگه فول فاند باشی چی؟ سلام رشته شیمی مخصوصا گرایشهای حوزه نفت احتمال ریجکت بالا است. علاوه بر آمریکا برای سایر کشورها نیز اقدام کنید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
22-09-2017, 10:44 AM
سلام
کسی دانشجوی دکترا ایران باشه بعد برای ویزا اقدام کنه و در سی وی که برای یونی فرستاده گفته باشه دانشجوی دکترام و میخوام انصراف بدم و فول فاند باشه بعد بره برای ویزا اقدام کنه بازم احتمال داره ریجکت شود یا نه در واقع میخوام ویزا بیاد بعد برم انصراف بدم داشتن ویزای شینگن چقدر در گرفتن ویزا ذر چنین شرایطی تاثیر داره ؟ و اصلا کاری داره مثلا سفرای قبلیت کی ساپورتت کرده یا نه مثلا بگه بورس وزارت علوم بودم گیر میدن یا نه اصلا اگر سی وی یونی با سی وی که برای سفارت میبره فرق داشته باشه در سفارت نگه دانشجوی دکترام میفهمن یا مثلا برای دانشگاه های مختلف که اپلای کرده سی وی های مختلف بفرسته چی باز سفارت همه سی وی هارو میگیره چک می کنه یا فقط سی وی از دانشگاه هایی که پذیرش گرفته خیلی ممنونم @Torkan (22-09-2017, 10:44 AM)لاله11 نوشته: سلام معمولا در سفارت نباید چنین چیزی گفته بشه. سفارت براش مهمه گپ چطوری پر شده ولی گفتن اینکه میخوام انصراف بدم یه جورایی شما رو با بند 214 عجین میکنه! احتمال کمه چنین چیزی با دانشگاه چک بشه مگر در کیس های خاص و یا امنیتی و .... بنابراین از دید من شما این رو نگید به سفارت بگید کار کردم. در مورد شینگن تاثیر داره ولی نه خیلی زیاد به هر حال نشون میده وابستگی دارین فول فاند باشین خیلی از مشکلات حله.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
23-09-2017, 08:50 AM
@لاله11
من فقط می خوام به این اشاره کنم که پارسال سفارت ارمنستان به تغییر رزومه برای سفارت حساس شد و صریحا تو مصاحبه می پرسید که این همون رزومه ایه که باهاش برای دانشگاه اپلای کردید یا نه. حتی برای بررسی صحت و سقم جواب متقاضی، رزومه فرد رو از دانشگاه گرفته و با رزومه ارائه شده تطبیق دادند و حداقل دو مورد رو من می دونم به خاطر یکی نبودن رزومه ها ریجکت کردند. ( البته اونها بیشتر بخش مقالات و کار پژوهشی رو تغییر داده بودند) برای همین به نظر من چون رزومه تون تغییر می دید سفارت ارمنستان نرید. وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.
سلام
اگر سربازی رو معافیت پزشکی داشته باشیم آیا تاثیری در گرفتن ویزا داره؟ اصلا آیا سربازی ما برای اونها اهمیت داره مثلا میپرسند که کجا سربازی رفتی یا به چه دلیل معاف شدی و اینها؟ و اینکه آیا مدرک سربازی رو برای ویزا میخوان؟ ممنون
02-11-2017, 09:43 PM
(02-11-2017, 08:32 PM)mehr5had نوشته: سلام سلام خیر، بله مدارک سربازی را باید ارائه بدهید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
02-11-2017, 11:11 PM
(02-11-2017, 09:43 PM)automotive نوشته: سلام خیلی ممنون. آیا دلیل معافیت پزشکی را میپرسند؟
03-11-2017, 11:30 AM
(02-11-2017, 11:11 PM)mehr5had نوشته: خیلی ممنون. خیر کاری ندارند باید اثبات بشه فقط که معافیت دلیلش چی بوده
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
@Torkan
دوستان سلام یه سوال آیا اگر ما به سفارت آمریکا در اروپا بریم به جای سفارت های مرسوم احتمال ویزا گرفتن بیشتر میشه یا تاثیر خاصی نداره؟ مرسی
خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، تا وقتی که آنان آنچه را که در خودشان است، تغییر دهند.
|
|