27-12-2017, 01:22 AM
(27-12-2017, 12:35 AM)fatima204 نوشته: @Torkan
دوستان سلام
یه سوال آیا اگر ما به سفارت آمریکا در اروپا بریم به جای سفارت های مرسوم احتمال ویزا گرفتن بیشتر میشه یا تاثیر خاصی نداره؟ مرسی
تجربیات در این زمینه یکسان نیست. بعضیها راحتتر از کشورهای اروپایی (به خصوص کنسولگری آمریکا در فرانکفورت) ویزا گرفتهاند و بعضیها هم این جواب رو شنیدند که کنسولگریای که بهش مراجعه کردند تخصصی در زمینه بررسی پرونده ایرانیها نداره و باید به یکی از کشورهای اطراف ایران مراجعه کنند. به همین خاطر و به خصوص با اتفاقات اخیر و تغییرات قوانین در مورد ایرانیها، پیشنهاد میکنم فقط به کشورهایی که قبلا تجربه مثبت در موردشون وجود داره مراجعه کنید و به سفارت آمریکا در هر کشور اروپایی مراجعه نکنید.
یک استثنا در این زمینه وجود داره و اون هم این که شما در حال حاضر در یک کشور اروپایی در حال تحصیل هستید و برای ادامه تحصیل میخواهید به آمریکا بروید. در این صورت اقدام کردن از همون کشور احتمالا شانس بهتری نسبت به اقدام کردن از سفارتهای معمول داره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.