در صورتی که سابقه کار شما مرتبط با رشته تون باشه خوبه و نشون میده که هم اطلاعات تون به روز هست و هم تجربه عملی دارید. این موضوع هم بیشتر به استاد و رشته شما بستگی داره. برای رشته شما که در زمینه علوم ارتباطات اجتماعی هست به نظر میرسه بتونید به شکلی به بخش هایی از تجربه تون که به این رشته ارتباط پیدا می کنه و مصداف هاش رو در انگیزه نامه تون اشاره کنید. یکی از مواردی که افرادی که وقفه تحصیلی زیادی داشتن می بایست به شکلی در انگیزه نامه شون توجیه کنند این هست که چرا بعد از این وقفه علاقه مند شدن ادامه تحصیل بدن و داشتن سابقه کار مرتبط و صحبت کردن در مورد اون و اینکه قصد دارید مهارت های آکادمیک تون رو در اون زمینه بهبود بدین میتونه تا حد زیادی موثر واقع بشه.
(16-05-2014, 02:06 AM)'m-y' نوشته: با سلام،من میخواستم بپرسم که سابقه کار چه مرتبط و چه غیر مرتبط با رشته تحصیلی میتونه به اخذ پذیرش کمک کنه یا نه ؟ مثلا معدل کارشناسی من حدود ۱۳/۵ و ارشد حدود ۱۵ است اما حدود ۱۳ سال سابقه کار اداری دارم و رشته علوم ارتباطات اجتماعی است ، ممنون میشم راهنماییم کنید
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -