03-08-2015, 06:13 PM
(03-08-2015, 11:48 AM)sepinaz نوشته: بنده خودم فوق لیسانس عمران-نقشه برداری هستم و اونطور که اطلاع دارم دانشگاه های تهران و خواجه نصیر و تبریز و اصفهان و بابل و تفرش هستند که این رشته رو دارن
و اینکه حتی من که ایرانی و دانشجوی این رشته ام بقیه ی دانشگاه های دولتی رو که این رشته رو دارن نمیشناسم تا چه برسه کمیته ی پذیرش در سوئد
و فکر میکنم بقیه ی دانشگاه های ایران رو نمیشه هم رتبه با شریف گرفت
در ضمن اگر دانشگاه دولتی که میفرمایید اینقدر خوب و هم رتبه با شریف هست خوب دوست عزیز اسمش رو بگید که دوستان بهتر راهنمایی کنن
شما که نیومدید اینجا قوانین پذیرش رو عوض کنید
دوستان اطلاعاتی رو که دارن در اختیارتون میذارن
به نظر من دانشگاه های ایتالیا رو هم بررسی کنید
بنده یکی از دوستانم با معدل پایین و آیلتس 6 از پلی تکنیک میلان رشته ی gis پذیرش گرفت
منظورتون رو از نام بردن این داشگاه ها متوجه نشدم! خب که چی؟ من هم این دانشگاه ها رو میشناسم، هم تو یکی از همینا تحصیل میکنم.
بنده کی گفتم تو یکی از این دانشگاه ها تحصیل نمیکنم که میاد میگید بقیه شون رو نمیشناسید؟؟؟؟
نیازی نیست شما به صلاح دید خودتون فکر کنید و تشخیص بدید که کدوم دانشگاه هم سطح و هم رتبه ی دانشگاه شریف هست. اگر به یکی دوتا از رتبه بندی های کشوری یه نگاه اجمالی بندازید همه چیز دستتون میاد.
بنده اگر میخواستم اسم دانشگاهم رو بگم از همون اول میگفتم. هیچ عبایی هم ندارم از گفتن "اسمش". بلکه باعث افتخارم هم هست. اما نمیخواستم با مشخصات واقعی خودم شناخته بشم. که حالا دو روز دیگه یه اتفاقی بیافته و نتونم برم خارج همه همکلاسی هام بیاد دادار و دودور راه بندازن!
راجب ایتالیا هم قبلا فکر کردم. از اینکه نمیتونم اونجا انگلیسی صحبت کنم به مشکل بر میخورم. ممنون.