(25-10-2012, 11:10 AM)بهمن نوشته: درود.پرسش من در مورد گرفتن پذیرش از دانشگاه های اروپاست.میخواستم بدونم در کل نمره عالی آیلتس چقدر میتونه بقیه ضعفهای رزومه رو پوشش بده؟مثلا آیا کسانی بودند که با نمره 8 یا بالاتر به خاطر رضایت بخش نبودن باقی موارد نتونستن پذیرش بگیرن؟!سپاس بسیار.طبیعتا بالا بودن نمرهها میتونه شانس پذیرش رو بالاتر ببره، اما به نظر من نمره زبان انگلیسی به تنهایی نمیتونه ضعفهای رزومه رو بپوشونه. اگر نمره بالای زبان برای پوشش ضعفهای رزومه کافی میبود و دونستن زبان انگلیسی ملاک خیلی مهمی تلقی میشد، اون وقت باید افرادی که زبان مادریشون انگلیسی بود خیلی راحت پذیرش میگرفتند. در صورتی که این طور نیست و مثلا دانشجویان هندی که معمولا نمرههای خیلی بالایی در امتحانهای زبان انگلیسی میارند اگر رزومه خوبی نداشته باشند نمیتونند راحت پذیرش بگیرند.
البته این رو هم اضافه کنم که تجربیات من عمدتا در مورد امریکاست و مطمئن نیستم که در اروپا هم شرایط به همین صورت باشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.