23-09-2012, 03:35 AM
من منظورم gre بود.اونم اینجوریه؟
تاپیک اعلام آخرین هزینه آزمون های GRE، TOEFL، IELTS و غیره
|
23-09-2012, 08:32 AM
(23-09-2012, 03:35 AM)khorshid20 نوشته: من منظورم gre بود.اونم اینجوریه؟ شما اگر از طریق سایت سنجش برای GRE ثبت نام کنید، به این صورت خواهد بود که در سایت سنجش یک پروفایل برای خودتون ایجاد خواهید کرد و صندلی (جای خالی) رو خریداری می کنید و از طریق سایت سنجش و کارت بانک های عضو شتاب، وجه آزمون رو پرداخت می کنید. سایر سوالاتتون در مورد ثبت نام GRE را میتوانید در این تاپیک دنبال کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
دوستان عزیز، مراکز زیر در حال حاضر ووچر تافل برای فروش دارند...
سنجش: 550 هزار تومان امیربهادر: 570 هزار تومان دانشگاه شیراز: 340 هزار تومان پ.ن: در مورد ووچر دانشگاه شیراز باید عرض کنم که متاسفانه فقط باید حضوری ووچر رو تهیه کنید... The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
13-11-2012, 08:07 PM
«آیلتس تهران» که ظاهراً فعلاً تنها مرکزی هست که آزمون آیلتس رو برگزار می کنه، چند روزه که برای ثبت نام های جدیدش 650 هزار تومن به صورت علی الحساب می گیره. مدتها این مبلغ 700 هزار تومن بود.
(05-12-2012, 08:57 PM)khorshid20 نوشته: الان GRE GENERAL ثبت نامش چقدره از طریق سنجش؟کسی ثبت نام کرده؟قیمت آزمون GRE General در سازمان سنجش؛ 621 هزار تومان است (1391/09/15) The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید. (06-12-2012, 01:36 AM)khorshid20 نوشته: از طریق ETS چند دلاره؟ دوست من، همونطور که در اینجا هم اشاره شده است، هزینه آزمون GRE General برابر با 175 دلار است. منبع The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
03-01-2013, 07:38 PM
دوستان عزیز؛
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
05-02-2013, 12:06 AM
♬If you're going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair♬
|
|