23-08-2015, 09:40 AM
(22-08-2015, 08:19 PM)amirhossein.gh نوشته: سلام دوستان
من دارم برای رزرو پرواز برنامه ریزی میکنم
وقتی از سایتی مثل کایاک مثلا برای ایالت میسوری (از کره جنوبی) سرچ میکنم ، تنها نتایجی که میاره حداقل قیمتش با 1450 دلار شروع میشه ( ژاپن ایرلاین) که ترتیب پرواز به این صورته:
سئول->توکیو->لس آنجلس->میسوری
ولی وقتی خودم تکی تکی سرچ میکنم مثلا اینطوری
سئول->شانگهای(چین)->لس آنجلس (سرچ اول): china eastern : 760 USD
لس آنجلس-> شیکاگو-> میسوری (سرچ دوم):american airline : 220
کلش در میاد در حدود 1000 دلار که تقریبا 500 دلار ارزون تره.
به نظر شما دوستان کدوم گزینه بهتره واسه خرید بلیط؟
ممنون
امیر جان، موردی رو که در پروازهایی که تک به تک میگیری باید در نظر بگیری مورد چمدون ها هستش. به این صورت که اگر از سئول میری شانگهای و بعد لوس انجلس، در فرودگاه لوس انجلس باید چمدون ها رو تحویل بگیری و دوباره برای سفر به میسوری، چمدون ها رو تحویل بدی. موردی که اینجا پیش میاد این هستش که چون شما پروازت رو مستقیما از سئول به میسوری نگرفتی، اون تیکه پرواز لس انجلس به میسوری، پرواز داخلی حساب میشه (با AA) و بنابراین شما تنها 1 چمدون 23 کیلویی میتونی همراهت داشته باشی و برای چمدون دوم باید جریمه اضافه بار پرداخت کنی.
راه حل هایی که میشه پیشنهاد داد این ها هستش؛
1- شما پرواز مستقیم از سئول به سنت لوئیس (یا هر شهر دیگه میسوری) بگیری. اینجوری چون پرواز بین المللی هستید، میتونی 2 تا چمدون همراه داشته باشید.
2- پرواز از سئول به لوس انجلس بگیری و از لوس انجلس به میسوری رو میتونی از southwest بگیری (با این ایرلاین میتونید 2 چمدون 23 کیلویی در پروازهای داخلی امریکا هم حمل کنید).
حالا مواردی که باید در زمان تصمیم گیری در نظر بگیری، علاوه بر اون مورد چمدون ها که اشاره کردم، میزان Layover (یا همون ساعت انتظار) در فرودگاه ها و همچنین فاصله ترمینال های ایرلاین ها در فرودگاه لوس انجلس هستش (جدا از عامل هزینه بلیط ها).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.