(08-02-2013, 06:45 AM)Mr-Voltage نوشته: دروود.مرسی از شما دوست عزیز ، بله این سایت را چک کرده بودم اما متاسفانه معماری نیست ، طراحی شهری است که با معماری متفاوت است . بازم ازت ممنونم .
دوست عزیز، بنده یک دانشگاه در قطر رو پیدا کردم که رشته طراحی شهری و معماری رو تنها در مقاطع لیسانس و فوق ارائه میکرد که اون هم دانشگاه ملی قطر است.
این دانشگاه برای فوق نمره تافل 520 و نمره GRE رو از متقاضیان طلب می کند.
لینک ادمیشین
لینک دانشکده
تحصیل در قطر
|
با سلام من امسال دیپلم خودم رو در کشور قطر گرفتم و اقامت هم دارم یعنی متولد قطر هستم.
راستش من اطلاعات زیادی در مورد دانشگاه قطر ندارم میخواستم شما دوستان کمکم کنید. من رشتم تجربیه و فرقی برام نمیکنه چه رشته ای برم فقط میخام کار گیرم بیاد و خرجشم کم در بیاد. معدل دیپلم من 16.57 هستش احتمال داره دانشگاه قطر رام بدن؟ سالی چند هزار قطر یا میلیون ایران در میاد ؟ اگه لینکی دارید که هزیته ها رو زده ممنون میشم بدین؟ و تقریبا علاقه ی زیادی به رشته های ریاضی دارم ممنون (26-06-2013, 07:07 PM)'Mostafa.C0d3x' نوشته: با سلام من امسال دیپلم خودم رو در کشور قطر گرفتم و اقامت هم دارم یعنی متولد قطر هستم. ای بابا شما خودتون که شهروند قطرهستید! مثل این می مونه که یک نفر شهروند ترکیه بیاد ازیک ایرانی بپرسه شرایط در ترکیه چگونه هست! شوخی کردم لوووووووول
ولی بهرحال بنظرمن شما باید خودتون از ایرانی های که در قطر هستند و شرایطشون مثل شما بوده پرس و جوکنید .بعید می دونم اینجا دوستان کسی بتونه راهنمایی دقیق به شما بکنند. اگه هر رشته ای خواستید انتخاب کنید حتما رشته ای باشه که اگه یه وقت خواستیدبرگردید ایران کار واستون پیدا بشه اگه خواستید برگردید ایران البته مثلا در تجربی شما که کار واستون مهمه و تقریبا همه جای دنیا رشته های زیرپیدا کردن کار با احتمال خیلی زیاد تضمین هست دندانپزشکی،پزشکی،شنوایی سنجی، بینایی سنحی،پرستاری، رادیولوژی ،علوم آزمایشگاهی،پروتز دندان، مامایی البته اگه به هردلیل هم اونجا نتونستید وارد دانشکاه شوید بیایید ایران مدرک بگیرید دانشگاه سراسری، ازاد و.. دریکی از رشته هایی که اسم بردم. بعدا واسه کار بروید قطر(البته بپرسید مدرک ایران رو قبول داشته باشند)
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
24-08-2013, 03:34 PM
سلام دوستان من لیسانس معماری دارم .می خواستم بدونم برای پذیرش در دانشگاه ملی قطر برای فوق لیسانس چه شرایطی باید داشته باشم؟
هزینه تحصیل در این دانشگاه چقدر ه؟ من پیش دانشگاهی نخوندم و هنرستانی بودم. اگه اطلاعاتی در این زمینه دارید لطفا راهنمایی کنید.
24-08-2013, 11:17 PM
(24-08-2013, 03:34 PM)'ramtin' نوشته: سلام دوستان من لیسانس معماری دارم .می خواستم بدونم برای پذیرش در دانشگاه ملی قطر برای فوق لیسانس چه شرایطی باید داشته باشم؟ سلام برای تحصیل در دانشگاه ملی قطر حتما باید مدرک (تافل) داشته باشید. به گفته ی یکی از دوستان من که مشغول به تحصیل در رشته معماری داخلی در این دانشگاه هست، شرط ورود، منوط به قبولی در مصاحبه ی حضوری هست. در رابطه با هزینه و سایر شرایط جدید هم بهتره سایت دانشگاه رو چک بفرمایید. موفق باشید I Have A Dream آسمان فرصت پرواز بلنديست. قصه اين است که چه اندازه کبوتر باشي...
11-11-2013, 10:10 PM
سلام.رشته من مکانیک در حرارت و سیالات است .می خواستم هم بررای کا ر و هم درس بروم دانشگاه مورد نظرم تگزاس در قطر است.خواستم بپرسم که ایلتس یا تافل با چه نمره ی می خواد .بعد چقدر باید با خودمان پول ببریم.دانشگاه وام میده ؟
12-11-2013, 10:51 AM
(11-11-2013, 10:10 PM)'moh1988' نوشته: سلام.رشته من مکانیک در حرارت و سیالات است .می خواستم هم بررای کا ر و هم درس بروم دانشگاه مورد نظرم تگزاس در قطر است.خواستم بپرسم که ایلتس یا تافل با چه نمره ی می خواد .بعد چقدر باید با خودمان پول ببریم.دانشگاه وام میده ؟ دروود بر شما.
برای کار که در دانشگاه نمیشه اقدام کنی!! اما برای دانشگاه تگزاس شعبه قطر قوانین به مشابهت همان ضوابط در امریکاست یعنی باید از پس ازمون تافل و GRE بر بیای و همچنین معدلت باید 3.5/4 باشه. ضمن اینکه هم اکنون برای سال 2014 ادمیشن باز شده میتونی اقدام کن تا مارچ 2014 هم ادامه داره. لینک حداقل نیازها لینک اقدام برای ادمیشن " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
23-12-2013, 09:52 PM
سلام خدمت دوستای خوبم
با توجه به اینکه الان گرفتن ویزای قطر بسیار سخت شده و به این آسانی ویزا نمی دهند، بعد هم وزارت علوم دانشگاهاشو قبول نداره ، آیا گرفتن ارشد یا دکتری در قطر نسبت به کشور هایی مثل مالزی یا هند ارجح تر است؟ قطر نسبت به کشور های دیگه چه مزیتی داره که آن را برای ادامه تحصیل انتخاب کنیم؟ انگیزه دوستان از ادامه تحصیل در قطر چی هست؟
26-12-2013, 10:12 AM
(23-12-2013, 09:52 PM)'mari_2014' نوشته: سلام خدمت دوستای خوبم دروود بر شما.
ببین دوست عزیز، شما خودت 2 دلیل قوی برای اینکه بخوای برگردی رو بیان کردی، خب پس چه دلیلی داره که بری قطر؟!!! اما در کل اگر نخوای برگردی و شانس پذیرش از یکی از دانشگاههای امریکایی مستقر در قطر رو داشته باشی و بخوای اونجا کار کنی و بعدها برای امریکا اقدام کنی خب چرا که نه مسلماً شاید خیلی مسیرت راحت تر از تحصیل در هند و مالزی باشه! اما اگر تنها تحصیله به نظرم اول مالزی بعد هم هند خیلی بهتره! هم به لحاظ اعتبار علمی و هم تایید در وزارت علوم و سایر ارگان. انگیزه رو هم در 2 سطر بالا عرض کردم ممکنه زندگی خوب، دور از استرس و شاید موقعیت کاری مطلوب اشاره کرد. ازاد اندیش باشی " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
با سلام. بنده مدرک بازرسی جوش VT LEVEL2 RTi LEVEL 2 با مدرک ASNT از ناظران یکتا و بازرسی مایع نافذ و جوشکاری آرگون و E6,E3 والبته دیپلم ریاضی و بدون سابقه کاری قبلی هستم. آیا من میتونم کاری یا اقدامی در این کشور پیدا کنم.؟
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
4 مهمان |